|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Fallen Angel
|
![]() Nie słyszałem nigdy o innej niz rd. Nie grasz teraz w rd bo jest płatne? Jeśli tak to moge cię skontaktować z moimi kumplami na serwie węgierskim, on jest darmowy.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() To chyba powinieneś napisać w jakimś innym dziale, zaraz powiem modera..... o kurczę, to Dobo!! Sorry, ty zawsze masz rację kiedy zakładasz temat.
Znam jedynie Kings of Chaos - bardzo mało rozbudowana strategia, dostajesz żołnierzy za klikanie w link i właściwie tyle. 4 rasy do wyboru. www.kingsofchaos.com
#4 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() re.up
Grałem w to jakies 2h temu xD Nie spodobało mi sie Może ktoś zna coś jeszcze? Poprostu rajcuje mnie budowanie własnego królestwa, a i zeby ten system klikania był A jest w dziale inne... nie wiem dlaczego XD |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2004
Lokacja: Ostróda
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2004
|
![]() Heh ... tez bylem fanem RD ale nie gram odkad ta gra stala sie platna. Nie raz nad RD spedzalem kilka godzin dziennie klikajac turki za ludzi z koalki podczas wojny
![]() Ahh co to byly za czasy ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() KoC jest niezłe...od paru dni atakuję wszystkich dookoła i mam dużo kaski xD
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek
![]() ![]() |
![]() może to nie odpowiada Twjemu zappytaniu..ale fajną gierką jest gotyx... nie klikasz w prawdzie w banery i jest to gra płatna..ale przez 1 miesiąc gasz za free. Ogolnie gra mi sie podobała..ale niestety jak zobili ją płatną to mam zablokowany telefoen..dobre 4 miesiące
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() Nie wiem czy można to nazwać grą , ale sam mówiłeś że chodzi ci o system "kasa-za-klikanie"
![]() Wejdź na www.raymanzone.com tam dostajesz punkty jak np. napiszesz posta na forum .Potem możesz ściągać ze te punkty różne filmiki, tapaety itp. ![]() A jeszce może Everwars. |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#11 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Jak lubiłeś RD to polecam gorąco
World of Dragons giera stworzona przez byłych adminów RD PL (np. Lorda Si) |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Ja kiedys znalazlem taka gre
http://games.swirve.com/utopia/ Przez moment mialem wrazenie, ze to zupelna kopia rd. Pod wieloma wzgledami podobna. Mozna grac za friko, mozna tez wykupic platne konto (czyli tak jak w Tibii). Jak znasz dobrze Rd, to w tej grze tez sobie poradzisz.
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
#13 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() @4All
Wielkei dzięki! W szczególności dla P.l, +/- o cos takiego mi chodziło! Wielkie THX P.s Naucz się wylogowywać z pałacu, bo ja i Bartix musimy robić to za Ciebie xD |
![]() |