|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2003
|
![]() Dzis bilem sobie demony, zaraz po smierci demona dostalem kicka, kumple dalej byli w grze ich nie wywalilo, jak probuje sie zalogowac lista pokazuje sie w normalnym tepie, laczenie ze swiatem jest dluzsze i na koniec nie moge sie polaczyc :
Connection failed Cannot connect to the game server. Error: Connection timeout. For more ..[...] OK Wszedzie indziej net mi dobrze chodzi wiec to nie wina netu, wie ktos moze o co chodzi ? :/// Help me plx. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Może admin Ci port zablokował??? Jak nie to spróbuj zrobic re-install tibi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Radom
![]() |
![]() objawy jak na zwaleniu sie serwera
![]() Jak byłeś na Isarze,Novie lub Titanii( chyba to wszystkie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
![]() |
![]() chyba napisal wyraznie ze kumple zostali w grze a jego wywalilo, jak serwery padna to wywala wszystkich, a co do connection failed ja tez tak nieraz mam rano :| tez niewiem dlaczego
Real Finuko: wogole to czytaj uwaznie i odpowiadaj do pytania, zebys drugiego upomnienia nie wylapal tylko |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Wczoraj pare godzin po napisaniu tematu juz moglem sie normalnie logowac, a dzisiaj mam znow ten sam problem, reinstalowalem tibie i nic nie dalo.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Secura is dead too :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Re@up: No to widze ze sam nie jestem, ja tez z Secury i widze tobie tez nie dziala, mojemu innemu kumplowi tez nie dziala, chociaz troche sie pociesze bo wiem ze sam nie jestem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() powiem tyle mi tibia com nie hcodzi i obydwa serwerki na ktorych gram :secura ,hiberna od rana ten sam blond
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
![]() |
![]() Też kompletnie nie wiem co się dzieje, gram na Lunarce i też nie moge sie zalogować, bo wyskakuje mi ten sam błąd, co wam.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Pitagora
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia