|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: Dan00bia
|
![]() Mam do was pytanie, otóż zawsze byłem przekonany, że w tibia są 4 profesje (knight, mag, druid, pall - każdy to zna). Od nie dawna przekonałem się że tych profesji jest dużo więcej
![]() ![]() - Handlowiec: człowiek stoi w depo i handluje (proste, no nie? ![]() ![]() - Thief: złodziej ![]() - rune maker: przeznaczenie wielu 11lvl druidów - mimo że ktoś nawet knightem gra, to ma tam w zapasie dwarfa do robienia runek. Znacie jeszcze jakieś "profesje" występujące w tibia? ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
|
![]() Nie rusza się z depo i non-stop woła:frii itams plx!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja; chodze do strażników mówie fuck i jak mi zostaje 1 hp to się UH'am.Niezły ubaw;
Sprzątacz: Jak ktoś wyrzuca śmieci to on to zbiera; Żebrak: Takich jest wielu,ale pamiętam jednego który się mnie spytał dlaczego w śmietniku nie można grzebać (obecnie ma 78 lvl i sam się z tego śmieje =] );
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Stormwind
![]() ![]() |
![]() Ja tez znam :
Elite knight Royal Paladin Master Sorcerer Elder Druid -.-'
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Lokacja: Warszwa
![]() |
![]() A ja znam profesje Wkurzacz:
Koleś chodzi w depo i wszystkich wkurza ![]() Proste nie? ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() JA z nam jeszcze jedna, Noob z tibia.pl zgadnijcie co robią?
Proste nie? |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Nowy Sącz
|
![]() Hunter (czyli myśliwy) - zabija potworki dające jedzenie, które później sprzedaje lub chomikuje na ciężkie czasy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Maly wizak
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 134
Skille: 103/xx
|
![]() rookgardczyk-człowiek na levelu 1- oo który nie wyszedł z rooka
Skillowiec-człowiek który skilluje prawie cały czas Tibiańczyk-mieszkaniec śiwata Tibi Deythwen-człwoiek namawiający innych ludzi do wymyślania nowych profesji GM-Guild Member-członek gildi :-))))) CIP-owiec-jeden z stwórców tibi Nie chce mi sie już wymyslać. Ostatnio edytowany przez Katsumoto - 18-06-2005 o 17:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2005
|
![]() Hacker
Hac***e innych graczy.Ci bardziej profesjonalni hackuja przez keyloggery a ci mniej(w w iekszosci polacy) wolaja na trade np.www.pacciitemyzadarmo.pl jesli wlaczysz to strone to staniesz sie posiadaczem mls'a mpa golden helmet blessed shield dsl i golden boots oraz zdobedziezz pacc na 9 mieciecy!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Deythwen - Nie wie co to przycisk szukaj...
Jest temat "wymyślamy nowe profesje" |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Knightopal: Knight używający broni dystansowej(mam jakieś dziwne szczęście do spotykania takich)
Paloknight: Paladyn walczący w zwarciu(miecze itp.)(na tym forum było kilku takich) @Katsumoto Jak miał wyjśc z rooka jak ma 1lvl?
Smakował ci obiad? Nie wszystkich na niego stać! http://www.pajacyk.pl Wejdź tam i kliknij pajacyka przynajmniej raz dziennie, a zapewnimy jedzenie dla dzieci z domu dziecka. Ostatnio edytowany przez Plastex - 20-06-2005 o 21:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Forumowicz
Oldschool Elite Player Metal Milita Royal Member Lord Sith Gość Se poszukaj w Panelu Kontrli Użytkownika ![]() A tak na serio, to Ty chyba nie masz co robić i siedzisz na forum i *******isz jakies farmazony ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Zapomniałem...
|
![]() Uh maker -gosc ktory robi uhy
Dedziasz-kolo ktory robi postac zeby ciagle padac i odnawiac straty Afk run makers pk-ziom do pk uh,sd,itp kolesi robiacych runy na suite |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Jest terz Lootbuś, czyli koleś na low lvl ktury ci loot kradnie, niekoniecznie Noob.
Jest też Citizen, wiadomo kto to . |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Looter, Lurer, Spammer, Afker, Power Abuser, Exp Mashine
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Lokacja: wrocek
Stan: Aktywny gracz
Imię: Galani karty
Profesja: Druid
Gildia: Di'vinci family
Świat: askara
Poziom: 22
Skille: 19/19
Poziom mag.: 27
![]() |
![]() a tez postacie np do donoszenia boltow albo dzwiganie loota z miejsc z kturych go normalnie ie mozna zabravc np hg
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
|
![]() magazyn -> postac (gł. na rooku), ktora przechowuje przedmioty na maina i ew. chodzi za toba i zbiera pzedmioty (np. bardzo przydatne box/crate)
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Nic dodac nic ujac ![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Imię: Dziadek Mazgaj
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Anarchy
Świat: Inferna
Poziom: 102
Skille: 99/57
Poziom mag.: 20
|
![]() Rookslayer - koles ktory gra tylko i wylacznie na rooku.
PK Char - glownie na swiatach enforced PvP. char ktorym tylko i wylacznie PKujesz. _____________________ Nie dawajmy krowom mączki kostnej. Tylko trawa! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2004
Profesja: Elite Knight
|
![]() Jest też drugi św. Mikołaj (pomoc charytatywna), który rozdaje "fri itens".
Jak mam dobry dzień to chodze po mieście i UH'am rannych ludzi. Znam też: - traper: jak jesteś AFK, przesuwa cię w jakieś miejsce i blokuje dostępnymi przedmiotami - podróżnik: szuka i zwiedza miejsca, w których jeszcze nie był - ryzykant: nagrywa filmiki jak na 10 lvl zabija Dragona, czy Leadera; lub jak próbuje expić na Guardach, czy w HG - rybak - kolekcjoner: zbiera różne przedmioty, jeden jedzenie inny ma kolekcje MPA - hazardzista: przegrywa całe fortuny na "fast hand" i grając w kości - zawodnik sportowy - organizator imprez: zjazdy, spotkania, czy wesela to jego codzienność - celnik: pobiera opłaty od ludzi chcących expić np. w Cyclopolis [Isara za panowania DT] - alkoholik/manaholik - sklepikarz - muzyk - save server looter: zbiera przedmioty pojawiające się raz na SS - loot respawn looter: zbiera przedmioty, które pojawiają się od czasu do czasu np. Blueberries, Fire Mushrooms - budowniczy: buduje zamki, barykady z parceli - aktor: odgrywa znane sztuki dla publiczności - służący: pomaga graczowi; przeważnie o wiele silniejszemu, np. w zamian za protekcje sprzedaje loot w sklepie - dekorator: osoba ze "zmysłem artystycznym" udekuruje ci domek i wiele, wiele innych... Okolicznościowe: - ofiara: poświęca swoje życie podczas wojny, żeby wróg miał "uj" - zdrajca: poświęca swoich przyjaciół podczas wojny; ma nadzieje, że dostanie jakieś profity od nowego "pana serweru" - głupek: kłopoty/alkohol w RL powodują, że niszczy swoją reputację w grze, pakty zawarte z innymi gildiami; niepotrzebne zamieszanie, za które ktoś będzie musiał zapłacić i kilka innych... |
![]() |
![]() |