|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kenti Tiger
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Triple Alliance
Świat: Empera
Poziom: 117
Skille: 90/62
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Mam pytanie:
Tutora mozna uzyskac jezeli ma/mialo sie pacca i 20 level. Takowe konto posiadam ,ale raz sie stalo tak ze firma przez ktora kupowalem pacc'a wycofala mi go i zwrocila pieniadze. Potem kupilem pacca na 360 dni. Na swoim koncie mam warn: "cancelled payment" czy jakos tak. Czy to zniknie? A jak tak to po jakim czasie? Prosze o wypowiedz Senior tutora najlepiej.
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch Ostatnio edytowany przez Kenti - 26-11-2007 o 15:46. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeżeli się nie mylę, to zniknie, kiedy kupisz nowego PACCa.
![]() |
![]() |
#3 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Ten Criminal Record na 99% nigdy nie znika, tzn, że z posiadaniem tutora możesz się pożegnać, ofc na te 90%
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to nie jest cryminal record!!!
Tutorem moze zostac osoba nie posiadajaca zadnego cryminal recora a takze taka ktora nie ma ("cancelled payment")!!! Zdjecie wkleje jak wroce do domu. nQ
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() moja odpowiedz nie odnosila sie do twojego pytania, tylko do posta Wieszoka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]()
TEKST ROKU 2009: 11:02 Dream of Fury [5]: sprzedam takom maczuge ze jak sie kliknie to gosc mowi Munch |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
|
![]() @up: Daj ss twojego criminal record. Na tym ss powyżej nie ma criminal record, tylko payment information, a to dwie różne rzeczy. Nie przypominam sobie, żeby to mogło przeszkadzać w zostaniu tutorem.
A najlepiej po prostu kliknij w przycisk "Become tutor" i zobacz, czy zadziała. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aphalon
Gildia: Undead Souls
Świat: Refugia
|
![]() Crimnal record znika po 6 miesiacach od ostatniego wpisu, ale ta informacja(patrzac na screen ktory podales) nie jest w crimnal record tylko w histori platnosci ktora nigdy nie znika(a przynajmniej nigdy nie slyszalem zeby znikala).
Nie jestem pewien czy to przeszkadza w zostaniu tutorem. Kiedys na pewno bylo tak ze z invalid payment na koncie nie mozesz zdawac na tutora, ale w tej chwili nie widze tego nigdzie w wymaganiach na tutora.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie wiem u kogo szwankuje czytanie ze zrozumieniem, ale ja tam widze roznice miedzy criminal record, a informacja o platnosci; przykro mi, ale nie istnieje jak to nazwales - criminal record za platnosc pacca, wiec zanim zaczniesz kogos pouczac, sprawdz czy sam jestes bezbledny
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() [Edit]
Możesz zostać tutorem od razu po zniesieniu bana za invalid payment. Czyli jeśli spełniasz wszystkie inne kryteria, to nic nie stoi na przeszkodzie... Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 29-11-2007 o 17:55. |
![]() |
![]() |