|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Notki, od czasu zlikwidowania "plusów i minusów" czyli sytemu reputacji stają się one popularne. Ale jest jeden problem, nie da się ich edytować. Czy nie dało by się zrobić aby dało się zedytować? Bo czasem albo się coś źle napiszę, albo czegoś zapomni. Jest opcja "Edytuj", ale wydaje mi się, że mogą jej używać tylko moderatorzy, bo u mnie nie działa. Zatem proponuje, o ile to jest możliwe, dodanie opcji edytowania swoich notek.
|
![]() |
#2 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
A ) napisać modowi PW by edytnoł ![]() B ) Napisać druga notkę i w niej napisać co chcesz zmienić ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Ostrów Wlkp
![]() |
![]() To tylko doda modkom nie potrzebną robotę wyobraź sobie grupę zapominalskich, zmieniających swe opinie jak spamują "skrzynkę" każdemu z modów.
Btw. jestem za tym pomysłem ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, też właśnie chciałem poruszyć ten temat, bo to trochę bez sensu. Jedna gafa i ludzie już nową notkę piszą...
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Bardzo dobry pomysl bo jak sie czegos zapomni napisac trzeba napisac nastepna notke a jak ktos powiedzal bedzie to wygladac nieestetycznie.
![]() |
#7 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() IMO, to będzie jeszcze gorsze...
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Tak jak napisał Wieszok. Kiedyś na przykład napisałeś komuś, że jest "spoko, elo, pozdro ziom" i zmieniłeś zdanie i edytujesz wcześniejszą notkę na to, że "nie jest spoko, elo, pozdro ziom". Lub na odwrót. A bez edytowanie to przynajmniej każdy widzi, że kiedyś miałeś do niego taki stosunek, a teraz masz inny. A co do literówek i pomyłek to zawsze można napisać do moderatora żeby to zmienił, lub napisać dwie notki pod sobą. Sam jak czasami sprawdzam notki niektórych użytkowników i zobaczę dwie pod sobą żeby coś zmienić i je połączyć to to robię.
@up Fajny podpis.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |