|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zdurniales do reszty ????? Nie ma runy magic wall. Dawniej gsy blokowano przez zucenie e-bomby ale po updacie gs przechodzi przez nia do ciebie takze wydaje mi sie ze energy wall nie magic wall, nie blokuje gsow. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Bluzgasz a nie wiesz... Po prostu hamstwo... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Magic wall zajmuje tylko jedna kratke i trwa tylko 10 sekund. Nikt ich nie robi, ciezko je kupic. Jako master sorce robilem je tylko na specjalne zamowienie i sprzedawalem drozej niz SD.
Huntowanie w ten sposob jest bardzo trudne i zarazem nioplacalne. Odradzam.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() Magcic wall blokuje demony nawet trwa krotko ale wystarczajaco zeby odbiec na kawalek i lurnac 1 demona =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Jaest wiele niepotrzebnych czarów midzyinnymi magic wal druid czy sorc kupuje zazwyczaj 12-15 czarów.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() Magic wall czasem sie przydaje, np. na quescie w demonie (nie bylem, widzialem filmik) zeby zablokowac i nie pozwolic nadmiarowi stworow przedostania sie do grupy.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2003
Lokacja: Nowa Sarzyna
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zhinus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Black Rose
Świat: Nova
Poziom: 55
Skille: 22/28
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() A ja napisze inaczej ... po updacie chcialem sprawdzic czy dalej sie da zabic gsa na MotLS przez blokowanie go (kiedys e fieldami) m wallem. Strzelilem m walla, 3 strzaly z hmm, kolejny m wall itd. Poszlo nawet latwo. Zeszlo kolo 3 runek m wall. Jednak jak pisali przedmowcy, nie oplaca sie to, bo m wall bierze wiecej many od sd, a lepiej zabic gsa tymi 3 sdkami niz tracic 3 m walle + hmmy.
Sa tez dobre strony m walli... powiedzmy ze goni cie jakis pker: uciekasz w podziemia gdzie jest przejscie na jedna kratke szerokosci i rzucasz za siebie m walla - ty spokojnie uciekniesz, a pker bedzie musial czekac az minie te 10 czy 20 sekund ![]()