|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() To nie jest podlizywanie się poprostu prawie wszyscy naskakują na modków i nie szanują ich ważnej pracy.Czasami wkurzamy się np. na mamę ale jest dzień matki więc proponuje ustanowć dzień moderatów i administratorów.Więc prosze głosować w mojej sondzie
i o opinie szczegulnie modków i administratorów.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ale chodzi Ci tylko o ten dzień na forum tibia.pl ?
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() Hehe.. Ludzie naskakują i to prawda, no ale tego nigdy się nie uniknie. Jako Moderator jestem oczywiście za
![]() ![]() Ale pomysł jest bardzo fajny ![]() Karat: masz u mnie plusa w podpisie przez minimum tydzień :> (jak jakiś z Modków będzie miał coś przeciwko, niech powie, to zmienię na powrót ^^)
![]() |
#4 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Wow, a jednak ktoś o nas jeszcze myśli
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Odnośnie daty to powinna być łatwa do zapamiętania
np.o 1 kwietnia nikt nie zapomni mam jeszcze pomysł na rocznice założenia tibia.pl myśle że wszyscy ważni forumczycy powinni się wypowiedzieć na ten temat np. jakieś referendum.Dzięki za plusa Raynold.Chciałem coś zrobić dla tibia.pl może mój pomysł wejdzie w życie.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() To jest świetny pomysł. Jeden dzień gdzie ludzie nie biliby (przynajmnie spróbowali) głupich postów, a zamiast takich PW do modów : "Ty n00bie, czemu zamknołeś mój temt? Mój kolega na 14 levelu cie zrookuje" byłyby takie: "Dziękuje za prace dla tibia.pl i oświecenie mnie że taki temat już był, w przyszłości będe używał opcji szukaj"
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Jako datę proponuję 8 kwietnia, żebyśmy mieli to już za sobą... Znaczy na cześć tego, że to dzisiaj karat o tym napisał
![]()
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
|
![]() Yeye będę się czuł taki ważny jak moja babcia podczas swojego swięta
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
![]() |
![]() Super pomysl. Ale mysle ze z ta data to troche nie tak, bo nie zdazylismy sie przygotowac. W ten dzien wszyscy by sie zachowywali grzeznie (jak nie to kara w RL'u lub Tibii). Userzy by zrobili jakas niespodzianke. Prezenty w Tibii i na RL'u. Kartki na maila itd. A kiedy bedzie rocznica zalozenia tibii.pl???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
|
![]() Jak to macie mało czasu?! 8 kwietnia był wczoraj więc przed wami jeszcze cały rok na przygotowania. Tylko nie wiem czy wy musicie się przygotowywać okrągły rok żeby przez 24h być grzecznym?
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Malbork
Stan: Tutor
Imię: Bubble
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sprite & Bamboocha
Świat: Isara
Poziom: 220
Skille: 100/100
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Cuz że tak
![]() Powinniśmy im dawać jakies prezenty w Tibii np:40K gp ![]() Co do tego podskakiwania modkom to przecierz sa upomnienia a potem bany... ![]()
![]() |
#13 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Raynold: Ja ci dam lancuszki na GG.... jak mi ktory wysle lancuszek to ban odrazu
![]() Co do pomyslu czy jest dobry to sie wypowiadam ale skoro jest dzien sekretarki to czemu nie dzien Amina i Moderatora 8) P.S. Proponuje zrobic jeszcze dzien Bosala! Bylby to dzien w ktorym by sie Bosal na forum pokazal i co roku mozna by go swietowac, kto wie moze w ciagu roku uda sie go po raz 2 sciagnac tutaj i to w ten sam dzien ![]() P.S.2. Co do prezentu w tibi to mnie macie z glowy bo nie gram jak zreszta Doba i Matkusa tesh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
|
![]() Drom, a kiedy jest ten dzień sekretarki? Pozatym dzień Bosala? Wolę dzień bez-Dr. Omadera
![]() W dzień Moderatora i Admina jubilaci mogli by dostać wolne ![]() RE DOWN: Niestety najbardziej godni zaufania i szacunku Użytkownicy mają bana i raczej nie będą mogli pełnić zaczytnej funkcji Moderatora, nawet przez jeden dzień.
![]() |
#15 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja mam jeszcze lepszy pomysł
![]() W dzień modka moderatorzy mają wolne, a najbardziej godni szacunku i zaufania userzy pełnią tego dnia ich rolę (1 dniowy mod : ) Co wy na to?
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() nooo, eerion baardzo dobry pomysł!
![]() napiszcie newsa o dniu admina i moda ![]() ![]()
![]() |
#17 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
![]() |
![]() Ja na ten jakże szczęśliwy dzień proponuję 1 styczeń - będzie można czymś popić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sir Devilaz 1 styczna wszycy prześpią.Ja nie i morze pare innych osób ale np w jakieś dni np co kwartał można by rozbatrywać sprzawy usuwania upomnien
np. 21 III,21 VI,21 IX,21 XII,21 II itd.
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Dobry pomysł- co miesiąć moderatorzy rozpatrują sprawę- komu zostawić, zdjąć upomneinie, itd.
B. dobry pomysł ![]()
![]() |
![]() |