|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Radom
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ivelios Rycerz
Profesja: Knight
Gildia: Szukam gildii
Świat: Titania
Poziom: 27
Skille: 69/69
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Na jakim levelu i skilach mógłbym zsolować lub zblokować dsa i ile około uhów musiałbym użyć? Mój eq to: k set, fs, drag shield, crown helmet. Wiem, że mi się nie zwróci, ale chciałbym spróbować.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Kilka uh ci na pewno zejdzie. Najlepiej soluj z hmmkami na full def.
Lvl 20+, skille jak najwyzsze. Jak juz musisz melee to 2hander ze skillami 70/70 - jakies 2 uhy. Z fire sworem bedziesz go lal wieki.
Confutatis maledictis, Flammis acribus addictis. Dies Irae Ostatnio edytowany przez Ozon18 - 25-08-2005 o 22:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Trzymaj się na dystans i HMM/EF. Inaczej to będzie dziki waste uhów i innego dobra materialnego xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Herante - 02-01-2007 o 01:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() ja jak po raz (poraz?) pierwszy solowałem ds'a to na 20lvl 57/57 (skile miałem masakryczne)to 2uhy poszły i 2 runy hmm ;]
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pomijając wszystkie fakty moim zdaniem ds nie jest potworem do solowania w zwarciu. Najlepszy sposób na niego tak jak pisali koledzy wyżej magia czyli HMM.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Berylia/selena
![]() |
![]() Ja blokowałem dsy w drodze na family broch dal kumpla sorca (23lev, 36mag) skile 60/60 vamp, crus helm, p set, garlic necklace(na dsy to tylko to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Radom
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ivelios Rycerz
Profesja: Knight
Gildia: Szukam gildii
Świat: Titania
Poziom: 27
Skille: 69/69
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Kilka minut temu byłem na dsie z dwoma hmm'ami i bagiem uhów. Jak użyłem hmmy to miał red hp, a dobiłem go fs'em. Na full atk hity wchodzły po około 30 dmg. W czasie walki zużyłem 4 uhy. Na pocieszenie w podpisie mogę napisać: best solo: demon skeleton
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja ci najlepiej polecam omijać dsy z daleka, moj summonowany ds walnal 160 w scaraba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
|
![]() Demon skileton dla knighta się nie opłaca. Ds ma zbyt duże hity i zbyt słaby loot.
Owszem najlepszym sposobem jest walenie z hmn, ale jak się ma z tyłu druida. Ja jak wczoraj poszedłem na cmetarz w hg bp hmn, wystarczył mi na 5-7 ds'ów. Naszczęście nie byłem stratny. |
![]() |
![]() |