|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Najpiew historia
W dawnej Tibi istniało mnóstwo bugów z czego powstały miliony MLS, E-Plate, Dsl itp. itd. . Cipy Jednak surowo i nienagganie karciły żezimieszków (hmm) którzy wykorzystywali Bugi do Własnych celów. Ich skolonwanie, zabugowanie item'y zostały zamknięte w pomieszczeniu pod Złotą Dziurą strzeżoną przez Złotego Dragona. A to wszystko w Nowej Złotej Edycji Za 19,90 dostęnej w HiperMarketach Real,- ![]() Golden Dragon - HP: 12345 Exp: 10000 Loot: E-Plate, Dsl, Royal Helmet, 9000-20000 gp, MLS, klucz mądrości n00bów Samej łopaty strzegły Demon, Giant Spider, i Dragon Lord. --------------- Pamiętacie Magic Shovel, nawet mój najnowszy temat Annhalator z Soft Bootsami nie wzbudził takich kontrowersji Gdzie ją zdobyć (dokładnie nie powiem) Do czego służy i co tego broni ----------------- Cya i Powodzenia w wykonywaniu (niemożliwego) questa
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Patologia - 16-11-2004 o 21:56. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() LOL
CO to w ogóle jest?????? paint + kolor czerwony + niebieska kropeczka = to bedziewie
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Stargard
![]() |
![]() Wojtas nie przypomina ci to czegoś -.-
Zboczuch : P
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
@Topic Dobre, jak twoje wszystkie ![]() Zapodaj opisy, albo ss'y z użyciem tego...artefaktu? |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Ja sie niestety musze zgodzic. Dla mnie to jest jedynie czerwona łopata z niebieskim kamyczkiem. Ale cóż - kto mówi, że się tam znam akurat?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Srry mój błąd jak tylko skończe historie o straży dam coś innego.
Bo kiedyś był taki temat jak jeszcze nie było podziału na fake i nie fake. Zamieszciłaem tam... Albo zrobie rekonstrukcje. ![]()
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
![]() |
![]() calkiem dobry tylko poco to komu??
p.s. Khan, masz fajny podpis ![]() powinienes byc moderatorem w grafice bez dwóch zdań ![]()
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Khan ma podpis?? Ciekawe w jakim poscie bo ja w zadnym go nie widze
<edit>A sorki widze nie mialem zaznaczone... Ale ze mnie gafa
Simple and clean is the way that you're making me feel tonight Ostatnio edytowany przez Arcymag Kręgu wody - 31-10-2004 o 18:10. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Wież, tamta stara łopata była 1005 ładniejsza...., to jest badziewie -.-"
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No wiem ale nie chce mi się zasuwać na Senje
![]()
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() Cytuj:
Chyba o tym zapomniales ![]() Moge sie mylic do tego A wiec, gdy sie myle to powiedzcie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() ja pamiętam tamten temat ;P.. i nawet byłem w tym mjejscu grając w tibię.. to był uest.. najpierw trzeba było (powyższy tekst został opublikowany w wersji ocenzurowanej aby żaden z użytkowników forum nie został urażony) prawda że proste? No więc kiedy wracałem do carlin na jednej z lodowych wysp był zamek.. a w piwnicy własnie był ten pokuj z fieldami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ok teraz lepiej ale będzie jeszcze lepiej później
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Sprubuj sam takie coś zrobić a się przekonasz.
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Looknijcie do pierwszego posta dodałem Historie Magic Shovel
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Patologia - 02-11-2004 o 19:04. |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Hehehee to ...to... to Nie Fake!! to beznadzieja !!NAucz sie robic troche lepsze faky!!Albo jak cos wyslesz na tibie pl najpierw spytaj o zdanie kolegow
![]() |
![]() |