|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajnie,tylko po 1.To dział grafik, więc powinieneś dac to gdzie indziej....
po 2.Napewno żaden GMnie przeczyta tego posta, chyba że jeden modek co jest GMem ![]() , taka osoba to nie noob,tylko oszust jezeli chcesz dowiedziec kto to jest noob to prosze przeczytaj artykuł WszechStronnego, urla nie che mi sie dawać ![]() więc niepotrzebnie dodałeś te screeny(przynajmniej do tego działu) Pozdrawiam
Shard, the Legend retired Ostatnio edytowany przez lord shard - 19-08-2004 o 12:32. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Dobra skoro nie n00b to powiedzmy "osoba która nie robi zbyt mądrych rzeczy", a co do GMów wcale nie muszą czytać forum, wystarczy, że ktoś da raport lub jakiś GM to wylooka.
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
|
![]() Dzisiaj na "Trade" też widziałem ogłoszenie. Więc chyba to się zdarzyło na Antice. Nie wiem.
![]() Ale masz racje że powininni go zbannować |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2004
![]() |
![]() Na hibernie też widziałem oraz na aurere...
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() a u mnie oglaszal jakis n00bek strone gdzie mozna bylo dostac darmowgo test pacc
ja glupi na to wszedlem bo od dawna marze o pacc i zalogowalem sie (pass i numer) potem w tibii mialem dwa kicki za 2 razem nie moglem sie juz l;ognac i zostalem hackniety i to sie dzialo na azurze |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() omg macie sie czym podniecać to codzienność ... a ty co (jak ty tam twórca tego tematu) obrońca wdów i sierot??? to jest normalne i nie ma sie czym podniecać
btw.. z tego co wylookałem to wiekszość tego shitu (linki) rozsyłają polacy ... me plx i jak polaków za noobów nie mieć (nie wszystkich) huh |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 04 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() to ja podam ptrwdziwy przyklad (z danubi) (pawetor 50 royal) dostal UWAG na swojego maila takom wiadomosc ze wygral pacca w jakims konkursie teraz musi dac swojego acc i dostaje pacc (ziomek podawal sie nawet za gm)
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() A jednak n00bek Bepho ma bana xD
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Problem w tym, że od Wielkiego Wybuchu, lub Potopu, tudzież Trzeciej Wojny, albo jak tam kto woli - GM nigdy nie są online jak są potrzebni. Wogle bardzo rzadko są. Nie interesują sie juz swoim malym swiatkiem. Więc raczej takie bandyty pozostają bezwinne.
(jest taki wyraz jak 'bezwinne' wogle?) |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Braniewo
![]() |
![]() bezwinne to nie wiem ale "wogle" to na pewno nie ma =]a tak na marginesie mi pisali zebym wlazl na stronke i sciagnal filmik{filmik a rozszerzenie ***** mial ;p} ... czy przez takie cos moge miec hacka... ?
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() widzialem takiego faceta na rl w c@fe:
ja kulturalnie se ciupie tibie a on pyta sie jakie mam skille ja mu mowie i sie go pytam czy gral lub gra w tibie a on mowie ze nie tyle co gral lecz hackowal duze ryby takie 40-100 lvl mowil ze hackna sekatora hyba 100 knight na ruberce poprzez to ze sekator wszedl na jego strone i w tym samym czasiegral w tibie i wirus ktory byl na danym linku wyslal wszystkie dane postaci sekatora nie bede sie juz rozpisywal i szczegolowo omawial bo jesce banana dostane... ![]() se mysle no to mam po postaci ... ale mowil ze juz przestal znam go juz troche i nawte spoko gosc :tongue: |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() a wiec jak ktos podaje jakis link na ktorym jest dotakowy program albo cos takiego do tibii to nie whodz!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
takie cos to normalka na kazdym swiecie , szkoda czasu i miejsca na serwie ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
![]() |
![]() Nie róbcie wielkiej afery.... Jak ludzie chcą tego używać to prosze bardzo,ale potem będą mogli mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie o to, że im schakowali postać:-/ Wszyscy ludzie wiedzą, że używa się tego na własną odpowiedzialność i tyle....tylko idioci będą to ściągać..:/
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
![]() |
![]() LOL, przepraszam, przez przypadek dodałem 2 posty, jak się da to skasujcie ten, PLX
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() szczerze...to ma nawet swoje zalety i jest porzyteczne na swój sposób(jak ospa przed wynalezieniem szczepionki XD)
Gdyż takie o to stronki "oczyszczają" tibie z n00bów i newbie, chociaż newbie szkoda, bo niczym nie zawinili. Trzeba się dopatrywać dobrych stron tego wszystkiego......ale hakerstwo zawsze było, jest i będzie syfem. Bez obrazy, ale jak ktoś wypisuje na czyjejś stronie swój acc i pass to nie jest haknięcie, to jest(że się tak wyraże...ocenzurowanie ;P) debi**zm. To tak samo jak by ktoś dał ogłoszenie "daj mi numer i hasło konta bankowego a dam ci 1.000.000 $" albo "zaistaluj to na kompie, na pewno nie porzałujesz". |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Kiedyś jeszcze jak byłem newbie (chodz po częsci wciąż jestem
![]()
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Patologia - 18-09-2004 o 09:23. |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2005
Lokacja: Znajdziesz w słowniku
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
|
![]() wy myslicie ze ja niemam tibie gg
|