|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Following Avyabix
Profesja: Elite Knight
Gildia: Era Zero
Świat: Astera
Poziom: 63
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Witam mam pytanie do graczy na serwie ASTERA. Od czasu limitu podniesienia graczy prawie ciągle mam takie lagi, że sie grać nie da. Chciałbym sie dowiedieć czy inni gracze na tym serwerze mają takie problemy. Jeśli nie macie to możecie mi coś doradzić? Pozdro =]
|
![]() |
#2 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Rzeczywiście, od tego momentu znacznie zwiększyła się częstotliwośc lagów i kicków. Inna sprawa, ze Astera to serwer w USA, ale od momentu zwiększen ia limitów graczy jest o wiele gorzej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Following Avyabix
Gildia: Era Zero
Poziom: 63
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ale wcześniej wogóle lagów nie było a teraz bardzo żadko jest moment że nie ma lagów. Wcześniej mimo iż to jest serwer w USA to i tak było extra a teraz są nawet takie momenty że run sie nie da robić:/
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() to zalezy jakie masz szybkie poloczenie i ile mb ram masz wolnego w tym czasie co grasz no i jeszcze chodzi o ilosc graczy grajacych na servie
jak szybki jest twuj net ? ile masz mb ram w kompie i jakie programy wlaczasz podczas grania w tibie czekam na odpowiedz Ostatnio edytowany przez janek@ - 27-07-2005 o 13:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() na moim serwerze, solerze, tez ludzie z europy mieli w ciagu 3 dni ponad 15 mass kickow, wg mnie jest to mocna zwiazane z szalejacym w usa huraganem/tornadem, ktory wg mnie skutecznie utrudnia polaczenia ameryki ze starym kontynentem
dziekuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Kraków/
![]() |
![]() Też gram na Asterze i nieraz mam takie lagi że mnie szlag trafia, bo nie moge się ruszyć... ale często też jest, że nie mam żadnych lagów. Lagi mam szczególnie popołudniu. Rano prawie nigdy.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() Właśnie, ja tez mam lagi na Asterze... Po jakimś czasie przestały..
Ale na Honerze nie mam lagów(bo to nie przepełniony serwer)..
![]() |
#9 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: u Ciebie w szafie
Imię: Zapomniałem
Gildia: Vision
Świat: Furora
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() ja przez te lagi przestalem grac juz w tibie
![]()
![]() |
#11 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Lagi lagami, ale kilka dni temu w ciągu 30 min było 6 mass kicków na Asterze. Zeby wyjaśnić nieścisłości, nie tylko u Polaków, ale też u ludzi z USA, Anglii, Brazylii i innych, tak więc to nie wina graczy.
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Na serwie amerykańskim, europejczycy zawsze bedą mieli lagi na to nic nie morzna poradzic nie ma się nad czym zastanwiać....
|
![]() |
![]() |