![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam wszystkich i chce sie pochwalic moja próba zabicia trolla (udana) xD
1. Radze niesciagac ludziom o slabych nerwach bo grozi to zawalem. Jesli masz mocne nerwy kliknij tu !! 2. A tutaj calkowicie hardcorowa dawka emocji =D Tak jak ktos tam poprosil >Mój pierwszy rat< ;] 3. Tu ujawnie moje sposoby na zabijanie takichdobrych potworów jakim sa cycki xDD Cycki Tak mam 18 lat i chce obejzec ten filmik akcji ;] Ostatnio edytowany przez SIQ Reaktywacja - 04-09-2005 o 23:12. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: A Jak Myślisz? -.-
Imię: Koxyl Kingkong Kaliber
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 135
|
![]() cuz za emocje xDxDxDxDxD
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2005
Lokacja: DragonLand
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ramasit De'dragon
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 13
Poziom mag.: 7
|
![]() Aż strach obejrzeć toż to trol!
Przez głupi błąd na stronie tibia.com straciłem 26 000 xp i 25 000 gp. To równowartość ponad 460 amazonek, które zabijałem z wielkim poświęcenie. Niechaj cześć zostanie oddana memu magowi Dante sorcer of Hope, który już nigdy nie wróci… Oct 09 2004, 17:25:00 CET – Sep 02 2005, 15:51:50 CET ... Dante De'Dragon robiony... narazie 8 lv |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
Lokacja: Olsztyn
Imię: Ziom Rafko
Profesja: Knight
Gildia: Polska Szkola
Świat: Harmonia
Poziom: 44
Skille: 66/61
Poziom mag.: 5
|
![]() Omfg Omfg Omfg załamałeś mie takim filmem xD GrarZzZzZz zabicia tego trudnego potwora lol ;pp
Nick:Ziom Rafko ![]() Level:43 ![]() Świat: ![]() ![]() Profesja: ![]() ![]() Magic Lvl ![]() ![]() Gildia: Brak... Skille 66/61 Tibia Jest Bogiem Expienie Nalogiem Skille Podstawa a PK Zabawa ![]() I to ten typ znów i to ten styl tu na wynklu ![]() Wchodze Na bit bez namysłu ![]() Mam Delikatny Plan ![]() W Dniu Dzisiejszym Styl Jest najwarzniejszy ![]() Pizgam Jak Leon Zawodowiedz ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
Imię: Banano
Profesja: Sorcerer
Poziom: 56
Skille: 21/26
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() Niesamowity, wspanily, cudowny. W calym moim zyciu nie widzialem takiego wspanialego i porywajacego filmiku. Do tego ogromna dawka humoru w nim dodaje niesamowitego klimatu. Gzzz Trola! (Hail All Trolls!) And Hail Autor tego filmika ! Gz lootu!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2005
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @UP
A z ciebie szczyl -.-' @Topic: Film fajny ![]() ![]()
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() to....było....poprostu....cudowne ! co tu dużo mówić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Mauzes
Świat: Isara
Poziom: 21
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Yeah stary jesteś moim faworytem, a następny będzie filmik jak zabiłeś rata no i idź huntować deery!
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Jak tego dokonales? NIEMOZLIWE, ja z blokerem i 5 osobami ktore trola bily niemogly go zabic, gratz !! i jeszcze jakie wspaniale hity !
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
|
![]() zrubcie na tym forum temat "Moj pierwszy raz" i dawajcie tam takie filmy ^.-
![]()
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Ziemia
|
![]() Heheheheh...niezły...śmieszny nawet
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Hahaha smieszny filmik no i masz bardzo dobry mlv i skille i eq moich marzen szpredasz mi ta postac za 100 zl?
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: Polska
Gildia: Polish Gang
Świat: Celesta
Poziom: 33
Skille: 67/65
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() [size=5]WIELKIE GRATZ JAK TEGO DOKONALES ! ! !
ps.kiedy na orcka ? |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Sandomierz
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Stwierdzam że zabicie tego trolla było wyśmienite ...Super hity i wogóle .
Gratx chłopie . Sądze że jesteś po*****ym człowiekiem i masz coś z głową ![]() Tak apropo : Ja chcę hunta z ratem ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Jak on to zrobił ?
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Kołobrzeg
![]() |
![]() ehh ... to sa jaja czy ten film mialbyc na powaznie?
![]() Topic: nie wybrecham cie bo wyjde na idiote ale uwierz ze to nie jest taki problem ubic trolla :|
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2005
|
![]() O lol najpierw myslalem ze to n00b robiący sobe jaja a tu co widze?! Nawet ja tak nieumiem zasolowac trolla!!111 naucz mnie plx jak tak bosko grac i jak krecic takie wysmienite filmiki!!!!11 a ja dam filmik jak zabijam deera moze tez bede taki master jak ty!!!!11
A tak napowaznie: <<<reported>>> Down: Hmmm napewno powinien dostac nagrode jobla w kategorii... nie wiem powini go wziąsc do HolyWood
Poszukałem i niebyło na forum poradnika o sorcach, to napisałem -.-' przychodze ze szkoły i chciałem zobaczyc jakie posty są i co widze? Temat skasowany przez Raynold Powód: Nie Co to ma byc, jest tam duzo bezsensownych poradników i nie są skasowane! A czemu mój? Nawet niezobaczyłem jakie posty są w nim. I co to do cholery za powod? Powód: Nie -.-' mógłby napisac ze nie zasłaby mało informacji albo cos, a nie mi z takim gównianym powodem wyskakiwac -.-' Ostatnio edytowany przez Dagfen - 04-09-2005 o 23:44. Powód: Bo zupa była zasłona |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() AleŻ z ciebie BOsSssSss!! Powinneś dostać nagrode... (tylko niewiem w jakiej kategori xD) PoZdrO... Gzz... I niech TrroLL Będzie z Tobą
![]() |