![]() |
#1 |
Guest
|
![]() zobaczcie i skomentujcie najgorsze dlamnie jest to że zabrali mi loot z Alunira
![]() ![]() ![]() http://rapidshare.de/files/4548543/w...TvsEZ.rec.html 1 połowe przewiń ![]() Ostatnio edytowany przez Rychulec - 30-08-2005 o 23:50. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Gdzie link do filmu ?
![]() EDIT: Czekam ![]() OMG pierwszy raz widze tyle ludzi na wojnie ![]() Szkoda że ci tego loota zabrali ![]() Ostatnio edytowany przez FoNgO - 31-08-2005 o 00:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() no szkoda szkoda akurat do domku by był
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2003
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
|
![]() Ja jestem za Dpft. Ponieważ jeśli era zero wygra przyjdą ciężkie czasy dla Arcani. Już teraz na połowie charów z ery zero grają Del Torosi... wystarczy że era zero wygra a po jakimś czasie szwedzi wytną polaków tak jak to zawsze robią. Polak ze Szwedem napewno nie będą rządzić servem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Imię: Lord-Jacko
Profesja: Elite Knight
Gildia: BassHunter
Świat: Arcania
Poziom: 97
Skille: 90/86
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() I to jest problem Polak z Hiszpanem bedzie rzadzil i rządził wiec racja Falaina
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2004
|
![]() Ale kretyn nakrecil ten film...jak cie spotkam na arcani obije ci ryj.... caly czas gorsza czesc walki kreciles tuku jeden... zamisat stac i krecic to chodzisz jak taki debil....to tyle nara
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2004
|
![]() po obejrzeniu do konca uwarzam ze to kompletny neandertal i napewno go obije jak go spotkam na arcani
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
nie pier.dol glupot jacy deltorosi chyba cie stara w nocy gwalci ... wystarczy miec dobrego wodza a nie co fosfik od tylu atakuja a nikt wami niedowodzi tylko strzelacie na pale /Ca'fuze |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tak btw Ng nie lubia sie z Deltorasami a deltorasi nie lubia polakow wiec jak niby mogli by grac na naszych charach ... lol grunt to ruszac glowa, lvl i ilosc ludzi to nie wrzystko , liczy sie przedewrzystkim strategia ;o |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co wy wiecie o Del'Toro ?? Nic. Tak, nie lubią polaków, ale nie polaków jako naród tylko low lvlowych polaków-noobów, więc zanim napiszecie kolejną bzdurę na forum to pomyślcie 2 razy.
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Lubliniec
![]() |
![]() http://rapidshare.de/files/4549513/dumbass.rec.html
Lepsza wersja filmiku - widok z Buza Astrala.
Skonczylem z Tibia juz dawno i nie zmienie swojego zdania bo jest ono cos warte ... Nie jestem jak chorogiewka na wietrze tak jak polowa Calmery, ze powiem "koniec z Tibia" a za miesiac znowu zaczne grac.Ale forum zawsze chetnie odwiedzam ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() @Lord Dreathan
Oni może i nic nie wiedzą ale ja moge cosik o nich powiedzieć otóż oni nie przepadaj ogólnie za polakami chociaż jeden z polaków był w DT na Isarze ale natomiast inni polacy nie mieli dużych szans osiągnąć 100lvl+. Obecnie na Isarze DT połączyło się z Isaras Finest i walczą z PG w którym są i polaci i szwedzi @temat Filmik fajny jazda niezła ale mogłeś się właczyć do walki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
P.S wiem duzo o DT, gralem na poczatku isary tak apropo to fosfik thork , deiphoubs i inni turtle to montesco z isary , skonczyli grac na isarze przez del toro wiec boja sie ich jak ognia. Ostatnio edytowany przez Morximal - 31-08-2005 o 13:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gexus Korka
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 80~
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
![]() ![]() |
![]() lepsza jestd ruga wersja
![]() ![]() ![]() ![]()
Gexus Korka Life - Od najstarszych czasów tego chara... ![]() 16:52 Sir Energia [48]: etam 16:52 Sir Energia [48]: z Polaka mam 2 16:53 Gexus Korka [86]: ja 3 16:53 Gexus Korka [86]: XD 16:53 Sir Energia [48]: 3nie wiem o co tam chodzi 16:53 Sir Energia [48]: jakies kurwa tam czasowniki 16:53 Sir Energia [48]: rzeczoznik 16:53 Sir Energia [48]: nie 16:53 Sir Energia [48]: rzeczowniki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() 16:01 Rychu from Krakow: a nooby posrodku >> a dlaczego ty nie byles w srodku??:>
****a powiem ci jedno. z***ales z tym filmem na maksa. bales sie o scae arma czy ze ci spadnie 10k expa jak padniesz? to se ****a kup aola i blessy. zamsiat stac na srodku ja reszta noobow co krecila filmiki to ty stales ****a z boku i zawijales brass legi LOL!! Na *** wystawiasz takie gowna. Tylko zasmiecaja forum. Na pryszlosc nie obawiaj sie ze ci spadnie fishing. Ja chcialem zobaczyc cos lepszego a ten filmik jest dobry jak chce szybko zasnac. Chciales zawijac loota majac 30 capa a w bp poduszek scale armora i robaki?? LOL ja bym to lepiej nakrecil 6 drutem. ***NY LACHOCIAGU!! POWEDz STArEJ ZEBY NIE ZMIENIALA TAK CZESTO SZMINEK BO MI SIE TECZA NA ***U ZROBILA!! NO NÓÓB PLX. SSIJ MI PALE BYE BYE RYSIU POGROMCO MAPPETÓW |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Up: Rozumiem, że coś sie może komuś nie spodobać...ale to jest lekka przesada...sry za offtop ale nie mogłem sie powstrzymać
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Wiem że zbierałem ten loot jak noob ale ja niewiem co robić w takich sytuacjach!!!
I niewyklinaj mnie tak bo naprawde możesz dostać hunta (oczywiscie jak podasz nick) taj jak ten co mi za***ał ten. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2005
|
![]() Ej ty wez sie ***nil w banie.Nie umiesz nagrywac to nie nagrywaj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wkoncu wielka wojna na Arcani nastala ;_)