|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 99+
![]() |
![]() Wita. No wiec dzis dostalem bana(...). Niby zwykly i pierwszy ban, ale bardzo dziwne bo jest on na 30 dni.(?!) Mialem przedtem ostrzezenie(bez kary zawieszenia) i dlatego nie wiem dlaczego ban obecny ejst na 30 dni a nie na 7. Jesli to ostrzezenie sie do tego kwalifikuje to prosze o potwierdzenie. Jesli tak jest to czy nastepny ban skonczy sie kasacja konta? Prosilbym osob nie dokonca zorientowanych o niewypowiadanie sie i o bezmyslne nabijanie postow. Jesli taki temat byl to wybczacie, gdyz nie mam czasu na szukanie, bo jest to (z kilku powodow prywatnych) bardzo wazna dla mnie sprawa. Zlitujcie sie nade mna i prosze o szybka pomoc.
Signed, Kasp~ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ehhh, a za co ban? Bo o ile się nie myle długość bana zależy od przewinienia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Poland Alkocholand :)
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() Przeważnie, pierwszy ban jest na 7 dni, ale nie jest to regułą. Trzeba w spokoju odpokutować.
W tym kraju trzyma mnie tylko grawitacja. Ostatnio edytowany przez Bia!y - 06-09-2005 o 23:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() masz bana za tzn "wspomagacze gry" (tibia gg, tbi itp...)-.-
@down: juz ci napisalismy ![]() 2. kto zobaczyl??o.O
www.pajacyk.pl Ostatnio edytowany przez Thomas - 06-09-2005 o 23:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Halp mi plx. ![]() Ostatnio edytowany przez Kapix - 06-09-2005 o 23:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Nie ma co płakac, trzeba odpokutować, tak to jest niestety. Co do kasacji konta, nigdy nie ma reguły, że 3 wykorczenia to kasacja, nigdy nie wiadomo. A szkoda by było 41 royala ![]()
W tym kraju trzyma mnie tylko grawitacja. Ostatnio edytowany przez Bia!y - 06-09-2005 o 23:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2005
Lokacja: Dolny Śląsk
Stan: Rookstayer
Imię: Kangurek Bart
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 20
Skille: 19/24
![]() ![]() |
![]() Hmm...Ja raz reportowałem jedną Hackującą stronkę i przez przypadek wkleiła mi się później na Trade (odruchowy Ctrl+v w celu "Tradingu" Xd)
Po niecałej minucie dostałem Kicka, po którym już się nie podniosłem (czyt. Ban - 30 dni) Musiałem trafić na jakiegoś niemiłego Gm'a, ponieważ nie dostałem żadnego ostrzeżenia, ani nic innego...Ehh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
![]() |
![]() Co ma piernik do wiatraka?(to ze wiatrak mozna rozpierniczyc, a piernika nie da sie rozwiatraczyc ;-)). Swoja droga nie wnikajmy w szczegoly prosze Was. Powiedzcie mi czy bede mial kasacje konta za nastepnego bana?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Napisałem NIE WIADOMO ! Ale raczej nie... Pfff... Dostaniesz ostrzeżenie o tym, że nastepny ban zakonczy się kasacją, ale moge być w błędzie.
Cytuj:
W tym kraju trzyma mnie tylko grawitacja. Ostatnio edytowany przez Bia!y - 06-09-2005 o 23:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |