|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2004
|
![]() W dniu 21.04.2004r dostałem bana na nieprawidlowy nik "Fallenangell".
W dniu 25.04.2004r zmienilem nazwe Banishment Information Type: Name Lock - A character with a name lock isn't allowed to log into the game until the character gets renamed. Character: Fallenangell Reason: badly formatted name Old name: Fallenangell New name: Krisof Date: April 21, 2004, 1:02 pm Status: The new character name will be verified by a member of our staff as soon as possible. Czas trwania bana jest nieokreslony! Date |Character |Type |Reason| Duration Apr 21 2004, 1:02 pm| Fallenangell |NameLock| badly formatted name |pending Czy ktoś moze mi pomoc i powiedziec kiedy skonczy mi sie ten ban? ?( W takim razie czy do piątku się wyrobią z tym??? ?( ?( |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() "The new character name will be verified by a member of our staff as soon as possible."
Napisali Ci przeciez ze zweryfikuja nowa nazwe postaci tak szybko jak to mozliwe. Pozostaje tylko czekac |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() Jeden z moich kumpli czekal chyba 4 dni a inny dlugo dluzej... Raczej nikt nie powie ci dokladniej niz "najszybciej jak sie da"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Możesz spróbowa pogadać z jakim Gm-em
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Nikt ważny
|
![]() Cytuj:
![]() Otóż czekać nie trzeba długo.. ot 2-4 dni tak było w około ~dziesięciu znanych mi przypadkach namelocka ale teraz mam wrażenie, że to może się o dodatkowy dzień przedłóżyć ponieważ jak wszyscy wiemy Tibia nie działą tak jak powinna ( chodzi mi tu o niedawne długie save serwerów i o Tibia Home) Napewno nie masz się co przejmować bo grać będziesz jeszcze napewno a jeśli po pięciu dniach nie będziesz miał nowego nicka to zastanów się czy poprzedni mógłby się nie spodobać "górze"
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
|
![]() ja dostałem namelocka za Madafakę Przeokrutnego ;] [bo im 'Madafaka' brzmiało zbyt zbieżnie z mother...ker
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#10 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Ile razy trzeba powtarzac, zeby dotarlo?
GMowie juz nie daja/zatwierdzaja namelockow. Tak ciezko to pojac i zrozumiec? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() Dobrze że wkońcu zajęli się na poważnie problemami nicków i banują za takie coś.Ludzie opamiętajcie się!!!Tak trudno wymyślić jakieś imię w klimacie fantasy?!A jak ci się nie chce ruszyć głową(rozumiem że dla laika może takie imie stanowić nadwyraz ogromny wysiłek umysłowy),to po to właśnie CIPy stworzyły generator imion....A nie tworzyć kolejnego "madafakę","pogromcę" czy Bóg wie co!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |