|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() zamowilem wasz wspanialy kubeczek Tibi.pl i niewiem ile mam czekac a zamoiwlem go w piatek chyba* postaracie sie zeby kubek dotarl w poniedzialem prosze! to ma byc prezent dla kolegi tesz gra w tibie
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Following Avyabix
Profesja: Elite Knight
Gildia: Era Zero
Świat: Astera
Poziom: 63
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ponieważ sporo sprzedaje przez internet to ci wytłumacze jak to działa
Jeżeli nadasz paczke do godziny 16 priorytetem to paczka jest na następny dzień. Problem jest właśnie jeśli wysyłasz w piątek bo nie zawsze w sobote dochodzą ale jeśli paczka była wysłana w piątek i priorytetem to powinna na jutro być. Możliwe że wyslali w sobote albo że wyślą w poniedziałek. PS. W niedziele poczta nie kursuje ![]() ![]() Pozdro Avy
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Eh...jakbys sie dowiedzial o tym w piątek, że masz kumpla tego na mikołajki? to bym nie mial do ciebie zadnego zarzutu... ale jakoż ci sie przypomnialo w piatek..w ostatnim momencie...to nie płacz ze na poniedzialek 7:00 rano ma byc paczka;]
Zamówiłbyś odrazu po wyborze osoby i nie mial bys problemu..a tak to miej nadzieję że jutro bedzie...bo ja takiej nie mam xP
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikt ważny
|
![]() wpływ na czas w jakim kubek dociera do nabywcy leży poza zasięgiem tibia.pl team. Zależy to tylko od kuriera, wirmy sprzedajacej kubki oraz od szczęścia (
![]() Ale moge ci powiedzieć, że w poniedziałek raczej nie będziesz go miał bo za późno zamówienie złożyłeś.
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |