|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na emeryturze
Świat: Inferna
![]() |
![]() Ostatnio edytowany przez Nicholas Slide - 23-11-2005 o 23:12. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() tak jest to najlepszy film jaki widzialem , thorleif @ uh bot , fraternitas @ aim bot . Wygral jedynie skill w ucieczce Thorelifa . Wydaje mi sie ze Torkell ma nowego ownera
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() ten knight jest stuknięty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fighter of Pacera
Profesja: Elite Knight
Gildia: Elite Power
Świat: Pacera
Poziom: 41
Skille: 74/73
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() wow!
gratz dla tego goscia uciekal przez takie respawny a po za tym to mial szczescie ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2005
|
![]() Koles ładnie uciekł, ale miał Aim Bota - nie licza tego to wielki Gratz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() Ezrael jest idiotą imo, jego pvp jest takie ... słabe ze na otsie pewnym (nazwy nie podaje z wiadomych przyczyn) na 10~ deulow 3 razy padlem a on ciagle mowil "lag lags" moze mial je ale szczerze watpie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Bylem pod wrazeniem doswiadczenia w rze tego knighta uciekl 3 sorkow (utani gran hur mieli i go nie dogonili ? -.-) i uciekal przez takie respy, i jeszcze narobil im problemow z behemotami itd bym odpadl jaky te behemoty ubily kogos z tych sorkow xD
brawa dla tego knighta mógl na poczatku sie z nimi podroczyc mial mnóstwo UHow (mogl je naczej spakowac) wiec ezrael i ten drugi z sd w niego a on spokojnie wyuhal by a oni by mieli waste sd ![]()
Querix of Ice voc : ![]() skils : 88/63 m lvl : 18 ![]() lvl : 72 ![]() ||...||....||.||..||\/||..||..||\..||..||||||..||||||..|| ||...||....||.||..||\/||..||..||\\.||..||...||.....||....|| ||...||....||.||..||...||..||..||..\\|..||||||.... .||....|| ||...||||.|||||..||...||..||..||...||..||...||.... .||....|| ..............Earth...........Air............Fire. .........Water |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: Wodzisław Śl.
Imię: Zciulany Luftem
![]() |
![]() Taa bardzo ładnie widac jakimi nobami są frat~
no i ten ich aimbot , jedyny kto miał uh bota na 100% to ezrael uchał sie zawsze przy stracie 15-20% HP Od czasu kiedy pare razy prawie dedł to sie chłopak zabezpieczył ![]() Nieżle sie uśmiałem Ezrael wywalił w niego całą mane i stoją i nic buahaa ezrail miał uh bota włonczonego mane ładował i zwoływał leszczy na msn A thor nie mógł sie zdecydować czy ich lać czy wiać ![]() No a te demonki farta miał nawet jeśli miał bota.. Nico@ masz gdzieś ten stary Film kroonika z expienia co był na tibia.de? wtedy go pojechali na 7 stron za aimbota nawet podczas expienia ![]()
22:14 Delphi Osman: I SELL EPLATE, DEMON HELMET, DSM, ROYAL HELMET, KNIGHT ARMOR, SKULLSTAFF, WARHAMMER, GOLDEN LEGS Ostatnio edytowany przez luft - 24-11-2005 o 13:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
gdyby tylko Ezrael nie był takim idiotą i wiedział do czego słurzy i kiedy sie uzywa UE to by padł nawet z uhbotem
22:14 Delphi Osman: I SELL EPLATE, DEMON HELMET, DSM, ROYAL HELMET, KNIGHT ARMOR, SKULLSTAFF, WARHAMMER, GOLDEN LEGS |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Koles uciekal swietnie, droge za soba zamknal 5 demonkami, niezly wyczyn wykonanie tego questu na tym lvlu, tam na demonkach mu 70 hp zostalo w pewnym momencie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.
![]() |
![]() Woooooo, najlepszy film jaki do tej pory widzialem! Przypomnial mi sie MacGyver, hehe.
No, no... Nie ma to jak stara dobra Inferna.. :'
![]() Ostatnio edytowany przez sebcio - 24-11-2005 o 15:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Dziwi mnie jedno. Film ma niewiele ponad 30 minut a zajmuje aż 1 MB. Why tak?
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2005
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Sz-n
Gildia: Infernal Dynasty
|
![]() Filmik bardzo mi się podobał. Całym sercem byłem za Trollhamerem ale wiedziałem, że nie wygra<no chyba, że Ezraelowi, khodzie i innym skończyły by się uhy> Szkoda, że ich nie ubił ale mam nadzieję, że takie sytuację będą się powtarzać to może w końcu tyle kasy na runki stracą, że odechce im się takiego grania <ehh marzenia>
![]() No cóż 25 lvl i 45 mlvl chyba tam zostanie na dłużej, a tymczasem na Celeście dobijam 32 lvl i czekam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
![]() |
![]() wogole ten taris aragon to taka ciota ... bardzo czesto z 2 fe i sdkami siedzi w ab i pekuje
@up Shoopa na non pvp sie marnujesz choc na nebule @ Untouch ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() huahua
![]() gdzie ten zyciorys? ^.- grats olo szkodaz mnie tam niebyło :/ a ze jest nubem to wiem od dawna ![]()
22:14 Delphi Osman: I SELL EPLATE, DEMON HELMET, DSM, ROYAL HELMET, KNIGHT ARMOR, SKULLSTAFF, WARHAMMER, GOLDEN LEGS |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dzejk'dzej
Profesja: Knight
Świat: Arcania
Poziom: 29
Skille: 55/50
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() filmik fajny. Sorcki umieją robić porzadne waste UE.
Nie rozumiem tylko czemu ten Elite nie bił Ezraela kiedy za nim był magic wall, a pod obojgiem behemothy i cyce. |
![]() |
![]() |