|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2005
|
![]() Temat ten zyskuje wiele na wartosci główne ze względu na ostatnie wydarzenia autorstwa Fear'ów.
Mianowicie,Czy zauważyliście iż ataki pk ulegly na forterze ogromnemu nasileniu (ostatnio nawet nooby na 8 lvl sie na wszystkich zucaja) ja jak dotychczas na tym swiecie nie spotkałem tak wilekiej liczby Pa,Pk itp.wlasnie dzis podczas treningu z innym graczem zostalem zabity i raczej koncze z tibia bo nie mam zamiaru biegac an 18 lvl z wooden shieldem badz daggerem lub zbierac 50'000 gp zguby (plecak i caly eq w nim ![]() wielu moch kumpli odczulo na sobie te okropna mode i wielu ma dosyć ![]() a wy>? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jak się ****a nosi eq w bp podczas traina to ma się tego efekty. Jaka szkoda że padłeś, machnąć ci pomnik, pomodlić się czy zrobić zrzutę dla ciebie? Padanie to część gry, a jak się nie podoba to nie graj. Forum to nie "zeszyty skarg", warto o tym czasami pamiętać -.- Poza tym można się wypłakać w jakimś przyklejonym temacie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2005
|
![]() Cytuj:
chodzi mi o to ze masa ludzi deda od pa,pk itp. Ganiaja po miastach bandy gnojkow z lvl +35 i robia rozpierduchy. Wczoraj slyszalem:fear is back i Fuck all fear(huntowany gosc) |
|
![]() |
![]() |