|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
![]() Tak jak już pisze w temacie Ile robicie Expa dziennie i gdzie ?? Proszę o waszą wypowiedź
![]() ------------------------------------------------------------------------ Nie zatrzymasz mnie jak zachodzącego słońca !! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() 0-30k.
Zwykle trenuję...A tak to Guardy/Minosy...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() 0 - 100 k
0 kiedy trenuje ... Expuje przeważnie na guardach , soldach i cyklopolis. Nie wiecej niż 100k bo mi się znudza ciagle zabijanie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() 0-350k zalezy jaki dzien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek
![]() ![]() |
![]() ja robie malo expa bo 20-30 k w 2 godziny ... na guardach, ale poluje tylko okolo 2 godzin dziennie boo pozniej lagi..cos mi sie z netem wali ostatnio..a moglbym tak szybko na lv sie wybic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja jak grałem jescze Sitawuze teraz gran postacią Congueror na lunarze to moim Sitkiem robiłem dziennie czasami okolo 500k expa na dzień
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() jak sie upre to zrobie te 100k expa nie gp 8)
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Dziennie raczej nie , ale w 4-6 godzin nabije od 20-40k expa na dwarf s. , pojedynczych guardach.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja, jeszcze tydziń temy bo nie moge sie teraz lognąć, robiłem do 40k exp, ale na rootach i dwarfach. Można się w ten sposób zaj*** bo to nudne.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
![]() |
![]() Taaa, a ja robie 1k na 2 dni bo narazie nigdzie nie chodze tzn na lepsze potworki - za slaba postac :[
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2004
|
![]() ja moim Knajtem robie 8-9 k dziennie (3-4 godz grania) na ghostlandzie (mam 13 lv )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2004
|
![]() Ja na guardach okolo 15k - 20k exp na godzine ale po 3-4 godzinach staje sie nudne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() A ja zabijam na rooku szczurki i zarobiłem w dwa dni 400 pkt. duzo, prawda ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
Inna sprawa, że jak mówię że potrafie na dzień uskubać 300k+ expa, to nie znaczy, że co dziennie 300k+ expa bije. Expuje jak mam ochotę na expowanie, jak mam runy na expowanie, jak expowisko jest wolne, jak nie mam lagów, i jak nie huntuje. Czyli w moim przyadku dosyć żadko... Po za tym, szybkie expowanie, to nie jest zabijanie rotów, na które run zabierać nie trzeba. Mówie tu o expowaniu na czymś, co zwróci mi max. 50% kasy włożonej w runy. Więc nie wiem jak w ten sposób miałbym być w stanie nazbierać na cokolwiek. Co do twojego 1m na dzień, nie jest to niemożliwe... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() 10-15 K w godzine na ghostlandzie ( w godzine ze 3 BP HMM zchodzą ale wszystko sie zwraca)
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Zalezy jaki dzien,ile mam czasu i ile UH
Ale jestem w stanie na godzine bic 30-40k expa Pozdro
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
|
![]() hmm... to zalezy jak mi sie chce expic ale jesli nie mam lagów to dziennie robie miedzy 40-120k zalezy od tego ile ludiz jest tam gdzie expie ......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Buuuuu
|
![]() Dziennie to nikty nie przekroczylem 100k (no moze o troche), ale na godzine:
0-5k trening. 5-10k potworki bez uzycia run (trole, rotwormy, dwarfy, beholdery, ghoule) 10-40k potworki z na ktory zwraca sie loot za UH (guardy, cyklopy, ork) 50-55k UHozercy (smoki ![]()