|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Kraków/
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Mam prośbe: mógłby mi ktoś wlepic pare screenów z zaznaczonymi przyciskami (do czego służa i 'po polsku' co one znaczą - nie po 'informatycznemu') odnośnie BitCometa. Mówią że to jest bardzo łatwy program, ale ja nie moge sobie z nim poradzić ;/ Pokażcie mi jak ściągnąć nim np. muzyczkę jakąś.
A może polecacie inne programy? Pomóżcie ;/
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kara
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: 77
Poziom mag.: 18
|
![]() Aby sciągac torentem musisz na dysq miec plik *.torrent ( zajmuje on pare kb ). Takie pliki znajdziezs na www.Torrent.net.pl. Wtedy odpalasz ten plik i Ci sie zaczyna sciagac... I zmien jezyk na polski. ( w programie oczywiscie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale żeby sciagnąc jakiegos Torrenta musze sie zarejestrować, a jak chce to pisze mi:
Sorry Limit 100,000 uzytkowników został już osiagnięty. i???
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kara
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: 77
Poziom mag.: 18
|
![]() to spróbuj na www.torrentreactor.net, lub napisz do mnie na gg 1930768 (niewidoczny)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Masz mnóstwo stron z torrentami, naucz się szukać. Poza tym Azerus lepiej się sprawuje od BitCommeta. I jeśli masz net mniejszy od przynajmniej 256kb/s możesz sobie podarować ściąganie ;-)).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzieki Klimus =]
@up Ok dzieki za programik, zobacze. A co do neta jakbym miał mniejszy niż 256 to bym se darował Tibie ;/
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Ja korzystam z BitLorda i takich transferów nie osiągałęm na żadnym inny kliencie.
taki mały offtop - up: co ty masz w podpisie? |
![]() |
![]() |