|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Hmm cienkie te skille ja na 12 teraz mam 41/31. W sumie radzilbym ci wziasc kogos kto by cie leczyl (albo sprzatnal cialo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Wybrac się możesz, ale po co?? Hunter to nie jest dobry przeciwnik dla palla, radziłbym Ci wybrac sie na Cyklopy i demon skeletona tam obok.
Z Cycami tradycyjnie: uciekasz i strzelasz a demon skella sposobem - wyczuwasz moment kiedy DSa nie ma przy zejsciu, wlazisz do środka i biegając dookoła trumny nawalasz z łuku, bądź kuszy. W ten sposób zarobisz wiecej kasy i expa niz na tym marnym Hunterzynie, a przy odrobinie szczęścia z DSa wyleci Ci G-Shield. P.S. - Idąc do DSa weź Uh albo miej mane na Vite (na wypadek laga).
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
|
![]() No właściwie ja nie moge na razie na nic innego chodzic oprocz trolls and dwarfs
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() dzia na cyce chodze ale jakos na ds sie jeszcze boje
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Hehe dopry pomysl na cyce ale na ds ci nie polecam bo mnie na 14 zasekikal 2 razy. To co zdobylem po 2h grania to pierwszy lag jedno sekundowy zrujnowal. Nawet Uh ci nie pomoga przy mocniejszym lagu niz sekunda bo szybko chodza a do tego wala z magi a to boli. 8)
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() moja kolezanka (knight) ierze cyce na klatke
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Niemcza ok. 71
![]() |
![]() a mnie ten hunt zabil bo bylem pozwiedzac patrze jakis ziom stoi no to ide i mowie "hi" a on napieprza z lukub no to ja "help PK' i i mnie zabil
________ / R.I.P \ / kilerkuba \ I o 12.06.03I I I I + 01.10.03I I I I ave maria I I_________I cholera nagrobek nie wyszedł [ALIGN=left]a mnie ten hunt zabil bo bylem pozwiedzac patrze jakis ziom stoi no to ide i mowie "hi" a on napieprza z lukub no to ja "help PK' i i mnie zabil [/ALIGN]
#9 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
Rooki i kilerkuba!!! Wasze posty są nie na temat, co znaczy że nie powinno ich tu być, jak nie zamierzacie nic wnieść do tematu to się nie odzywajcie.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() To prawda na ds tesz sie peniam hodzić ale na pohu jest fajnie z kumplmami
|
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Gdzie trzeba isc od huntera, zeby dojsc o ds, o kotrym mowa?
![]() U$3r Ja wiem, ze ds sa w hellgate, ale ze przy hunterze to nie wiedzialem... ![]() U$3r |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2003
|
![]() Musisz mieć troszke uha!!!!bo inaczej jest trudno
|
![]() |
![]() |
#13 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
#14 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Ten DS jest bardzo prosty.Wystarczy biegac wokol trumny.W wypadku laga tez mozesz wyjsc calo, pod warunkiem ze masz vite. Magus napisales ze przy odrobinie szczescia wypadnie G-shield. Zabilem sporo tych monstrow i nigdy nie wypadla.....
#15 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Jak idziecie na tego DSa to nie zapomnijcie wziąc z trumny kwiatka i 66 gp
![]()
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2003
|
![]() A ja znam jeszcze lepszy sposob na ds...
Taki ze nawet jak laga zgarniesz to ci nic nie zrobi ale na razie nie powiem ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() taaa chyba wiem jaki sposob
no ale na temat jak joz bedziesz na tej gorce to nie zapuszczaj sie za bardzo na poludniowy-wschod bo jak bedziesz mial pecha to bedzie tam stal hunter (moj pierwszy dead) a z dsem tez badz ostrozny (moj drogi dead po ktorym sie zalamalem)
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
![]() |
![]() Cytuj:
a huntery sobie odpuśc...tak jak przedmówcy mowili, bij cyce ktore sa obok ![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2003
|
![]() Odnoznie drugieo komentarzza to jest mierny bo gosc gada glupoty bo ma tak mierne skille na 12 lvl palem w porownanniu do polowy amery na 8 lvl pa a co do pytania to raczej uwazaj trenuj teraz trenuj i jeszcza raz trenuj
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
Lokacja: Bytom
![]() |
![]() BTW: teraz hunter jest mocniejszy i czasem moze wpasc w furie i ce załatwic.. Ja gram (czyt. grałem)Knightem mialem 20 lvl i juz zabijalem Huntery, a teeraz gdy ma czerwony pasek strzela bardzo szybko
![]()