|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Niestety nie ma zdjęć z walki. Było tam istne piekło. Było nas tam 8. Fire Devile strzelały na wszystkie strony. Ledwo co przeżyłem dzięki pomocy Gluga, który dał mi 2 UHy. Jeden z nas zginął - Petersaber.
![]() Skład: Deejeybase 31lvl Master Sorcerer - lider naszej gildii. Gietol 25lvl Master Sorcerer - autor zdjęć. Glug 44lvl Knight - najwyższy level w gildii. Wszystkie FD strzelały w niego ale przeżył. Angren 16lvl Sorcerer - mój kumpel, który na wyprawę załapał się w ostatniej chwilii. Był bardzo blisko śmierci. Raulmadryt 27lvl Knight - ja ![]() Petersaber 23lvl Druid - walczył bardzo dzielnie niestety Invisibility skończyło mu się w złym momencie. Niech spoczywa w pokoju. ![]() Meistic 45lvl Paladin - przewodnik zabił sporo FD. Limijo 33lvl Paladin - przewodniczka. Oczywiście wszyscy są Polakami. Wszyscy walczyli bardzo dzielnie. Zdjęcia po Qeście: ![]() ![]() Większość z was w to nie uwierzy ale Spike Sworda sprzedałem od razu jakiemuś kolesiowi za 10k. Tak jak mówiłem większość z was nie uwierzy, ale to prawda: ![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: Oblivion
Stan: Początkujący
Imię: Aluve
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 12
Skille: 41/40
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Fajne screeny! Tylko szkoda, że nie ma zdjęć z walki. Mam jeszcze pytanie, a mianowicie czy gracie na Julerze bo chyba widziałem już tych gostków?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2004
|
![]() A szkoda ze nie ma fotek z akcji bo wlasnie chce sie na niego wybrac z kolego z gildii
![]() Raul jesli nie bedziesz miał nic przeciwko temu to ja zamieszcze fotki z questa ok? |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
|
![]() no ladnie nazbieraliście wykałaczek,
gratz, duzo uh poszło z dymem?
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() nie przesadzaj raul zolte zycia to nie jest bardzo blisko smierci
![]() a co do tego "wszyscy walczyli bardzo dzielnie" to najdzielniej moim zdaniem walczyli Gietol, deejeybase, petersaber i Meistic @Ra'Virr tak jestesmy z Julery ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
![]() powiem szczerze ze screeny mi sie nie podobaja, bo samo zdjecie lootu ciekawe nie jest ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2004
![]() |
![]() Nie no loocik super ale pech że nie udalo wam sie pokazać tej zacietej walki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
![]() Dlaczego mnie nikt o quescie nie poinormował tez bym z wami poszedł
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() no wiec wiem az tak bylem zajety nawalaniem ze zapomnialem o ss
![]() ![]() quest calkiem fajny ![]() ![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: Piła
|
![]() zrobiliscie 1 quest na spike sworda to teraz pora na drugi ze spikiem ^^
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() a jest jeszcze jakis inny? bo chcemy isc na jakis nie zabardzo skomplikowany cos takiego jak to
![]() ![]() ![]()
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Ja wchodzę i czytam opis:
Trudno było bo fire devile strzelały. Więc cały zadowolony że wreszcie jakaś akcja a tu tylko loot. Rozczarowałem się strasznie ![]() Dawajcie więcej fotek z akcji!!!
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() ludzie!(do tych którzy chca walki) sami pójdzcie na tego questa i zobaczymy czy tez bedziecie robic foty z walki!
strzelalo do nas w pewnym momencie kilkanascie FD!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() trudny ten quest ?? bo screenow nie widze ale podejzewam ze trudny. ile fd tam jest tak na oko??
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2004
![]() |
![]() HeHe jak mi sie zbierze na screany to wkleje screan z questa na draconi :> bardzo ladne ss'ki quest jest latwy i rpzyjemny 3 niewdiki po sprawie
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() hehe ss'y takie sobie bo nie ma walki ;/ lae oprócz tego to spox
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
eX Moderator
|
![]() To było tak: Wracam zadowolony po qeście do depo wykładam Spike Sworda na skrzynke. A tu jakiś koleś od razu pisze "I buy 10k.", więc ja bez zastanowienia odrazu Trade i mam 10k lol. A później ten gość pisze, że to nie jego char.
![]() Ja sobie zadowolony poszedłem dalej.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
![]() |
![]() Jakieś dziwne te spike swordy ... Na queściee są tylko 3 ...
![]() Kłamczchy :rolleyes: |
![]() |
![]() |
#20 |
eX Moderator
|
![]() Medevial o co ty nas possądzasz???
I o co ci chodzi, że na qeście są tylko 3. Nie rozumiem Ciebie. Jeśli uważasz, że to fake to troszke dziwny jesteś. Spike Swordów zawsze będzie tyle ilu ludzi na wyprawie i tak na każdym qeście.
![]() |