![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Imię: Knight mathoff
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() ostatnio pokłuciłem się z kolegą o istnienie poison daggera. Nie o to czy w ogóle istnieje, ale czy wypada z minotaura. Pytałem na game chacie, na guild chacie, wszystkich kumpli... jednak nikomu nigdy nie wypadło. Gram w tibię od ponad 2 lat i nigdy się z takim przypadkiem nie spotkałem.
Co wy o tym sądzicie...
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu." Paragraf 22, uczymy sie czytać. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() A czemu miałby nie wypadać? Mi już kilka razy wypadł. I uprzedzając kolejne pytanie: Nie nie zatruwa
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() Cytuj:
Mi wypadl pare razy.
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() Cytuj:
Spada z Orc Warriora dawniej zatrowal (po 1 hp szlo) ale teraz to troche lepszy dagger i tyle ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: KnW
Imię: Bamberr
Profesja: Paladin
Gildia: Crazzy Squad
Świat: Eternia
Poziom: 56
Skille: 8x/6x
Poziom mag.: 15
|
![]() Wypada z orca warriora i z minotaura (kiedys mi z warriora wypadl)pamietam jeszce czasy jak zatruwal...teraz juz mozna pomazyc
Tato daj mi 5 zł,Nie mam 4 zł,Na co ci 3 zł,za 2 zł nic nie kupisz ,wiec masz 1 zł "W zyciu piekne sa tylko chwile--Dla takich chwil warto zyc"(TORCIDA GÓRNIK) Wstawie mi notke..........\,,,/.....\,,,/(plx?) |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Zabrze
Imię: Mestre Zygi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: General Levy of Sarmats
Poziom: 101
Skille: 93/80
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() Dodam tylko że wypada jeszcze z mumii (pare razy mi już wypadł) oraz z warlocka.
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Mi z minoska kilka razy wypadl czemu mial by nie wyadac??!! Jest napisane ze wypada czyli wypada
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() No, ja też mam tego kilka...... ale tak właściwie to śmieć chyba że na rooku chcesz jakiś best hit walnąć.
|
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Venore
Imię: Booz'er
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 59
Skille: 73/69
Poziom mag.: 4
|
![]() Poison dagger wypada z minosa ale bardzo żadko - coś w jak MPA z demona, no może lekka przesada - troche częściej.
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Do tych, którzy do tej pory śmieją się z mjego pytania...
Chodziło czy WAM wypadł, nie czy w ogóle wypada, i nie z mumii czy warriora (mam ich z 15 w dp) ale właśnie z minotaura... Po prostu chciałem uzyskać odpowiedź na pytanie, a nie kwestionować opisy na stronie, czy w ogóle istnienia tej broni... (MPA z demona wypada nawet często jak na niespotykanie żadki przedmiot... ![]()
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu." Paragraf 22, uczymy sie czytać. |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() mi osoboscie jeszcze nigdy nie wypadł ale na tibia.pl pisze ze wypada wiec co maja klamac ??
POISON DAGGER WYPADA Z MINOTAURA !! |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Imię: Palladin wilkq
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Poziom: 15
Skille: 49/33
Poziom mag.: 7
|
![]() Poison dagger? Przeciez to gówno... no może nie dla kolekcjonerów ale tak w ogóle to nie warto pisac tematu...
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Up: Jak to gówno to czemu wogóle wchodzisz na temat o nim
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Mi osobiście nigdy nie wypadł poison dagger, ale może wypada któż wie. |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() mi kiedys wypadl poison dagger na rooku :O kturego sprzedalem za 500gp
![]() Świat: Celesta Level: 8 ![]() Profesja: Pallek ![]() Skille: 21/21 ![]() Magic level: 2 ![]() Najlepsze udezenie to: w rotworma za 40 z Strzaly ![]() Ostatnio edytowany przez Królik_Kwik - 27-09-2005 o 16:28. |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
|
![]() eh. ja dzisiaj ****cze wyllotowałem z minosów 2 poisony daggerry (GRATZ...) a było ich ze 60 (minoland) wiec to można powiedzieć że nie wypada za często
ZGADNIJ KTO WALNĄł 500 HIT Z SD W CZŁOWIEKA W TIBII ? NO WŁAŚNIE KTO ![]() mam druida na padnorii dajcie mi coś )free itans plx( ![]() wejdz a zobaczysz cos fajnego fajne rzeczy w tibi m.in passy do high lev.. (nie mowic modkom) |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2005
|
![]() Ehz...
Posion dagger to gówno znalazlem go kiedys na zamku koło Ab, myślałem że uda mi się go opchnąc jako ozdobę do domku, ale go wywaliłem _________________________ Świat:Lunara ![]() Poziom:10 ![]() Profesja: Paladin ![]() Best solo: ![]() Best in Team : ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ech... to. ze poison dagger to gowno wie kazdy
![]() ![]() ![]() Ps: najwiekszym rarem jaki kiedykolwiek mial ktos na rooku jest magic long sword bodajrz(z)e ![]()
![]() |