![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ee czy wigglesy to rpg? bo mi się coś wydaje że nie bardzo. Pozatym w owionie jest temat służący do pytań o grach...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Odpowie mi ktoś...?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Zanim wszedłem do topicu, skojarzyła mi się nazwa z Happy Tree Friends... potem zakapowałem (po trzecim przeczytaniu pierwszego posta) że chodzi o taki giga shit jakim jest MU Zooline .
Tak to ilość osób na serwie mózgu tępy i nie dorozwinięty -.- (Jak można tego nie zakapować -.- jak w nocy jest prawie że pełne a rano prawie że średnie o.O ? ). O ile się nie myle to dobrze odpowiedziałem, chyba że wprowadzili jakąś pierdołe by dziecią co w to grają ładnie się patrzyło . P.S. Nerwy są na skraju samobujstwa... więc wiadomo czemu takowa treść posta. |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() Ta fajnie masz, jeśli nie chcesz nic wnieść do tematu to zatrzymaj swoje gó.....e myśli dla siebie.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() WoW Aleś mi pojechał!!111 Aż mi psycha padła ! Aua !
Jeśli ja gówno wniosłem to ci moge powiedzieć wporst ! WY*******AJ NA FORUM O TEJ GIERCE !!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() Może nie wiesz, ale o tej gierce nie ma Forum. Pie.....sz że to gówno takie jak mu. A skąd wiesz grałeś. Zamknij łaskawie d...e i sie nie odzywaj, chyba że chcesz coś wnieśc do tematu.
|
![]() |