|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam.
Chcę tutaj poznać wasze zdanie na temat clubbingu. Czy uważacie to jako kolejną grupę społeczną, czy nie? W pewnym sensie mają oni jakiś określony tryb życia, lecz z drugiej strony jakby clubbing byłby grupą społeczną, to mogło by być o wiele więcej takich grup. A wy co o tym myślicie?
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: P-ń
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Może byś wijaśnił, co robią/jak żyją ludzie z takiej grupy społecznej, bo ja tego nie wiem?
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
![]() |
![]() Heh.. kazda zorganizowana grupa ludzi o podobnych pogladach i zainteresowaniach, jest sama w sobie grupa społeczna XP
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Clubbing - Ludzie którzy żyją od imprezy do imprezy ( Reszta życia ich nie interesuje )
![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Cytuj:
To chyba studenci ; )
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Dlaczego Clubbing mi sie kojaży z ludzmi słuchającymi Techna, Trance itp itd? Może dlatego że sam taki jestem
![]() ![]() Do założyciela tematu. Może wyjaśnij dokładnie co w twoim rozumieniu ta grupa społeczna Clubbingowa, hę? @down Whatever ![]() ![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl Ostatnio edytowany przez Grue - 23-11-2005 o 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak komuś bardzo zależy: Od czego są google? Down: Raczej nie, ponieważ są przez jedno "o" ![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. Ostatnio edytowany przez kaczi - 23-11-2005 o 19:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Dla leniuchów znalazłem coś o tym czym jest clubbing:
http://www.clubber.pl/page.php?p=far...show=body:3379 Mam nadzieje że sznurek działa ![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle