Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 15-07-2004, 19:25   #1
Serdelek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2004

Serdelek ma numer GG 4580633
Domyślny kolekcjonowanie :)

Czy kolekcjonujecie jakieś przedmioty???

Ja naprzykład zacząłem niedawno kolekcjonować kamienie z goblinów (te do rzucania), mam ich już ponad 70. Zbieram też jagody (74). Jak dojdę z tymi przedmiotami do 100 to zacznę zbierać nowe rzeczy (marchewki [mam już 7], mięso, szynkę, kokosy, jabłka itd. ...)

Myślę że takie zbieranie może urozmaicić grę w tibię. Piszcie tu co wy zbieracie, co uważacie o kolekcjonowaniu różnych przedmiotów, od czego zaczęły się wasze przygody ze zbieraniem itd. ...

PS. Będę też robił grzybobranie
Serdelek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-07-2004, 19:39   #2
stukniety druid
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 06 2004

Domyślny

ja kolekconuje jedzonko mam juz..... rolls (to sa jakies bulki chyba) ,miesko, szynke, marchewki, dragon hamy, jablka, wisnie, ryby, mango, truskawki, banana, kukurydze, gruszke, pomarańcze i ciastka staram sie szukac nowych owocow/ warzyw ale nieidzie mi no i mam jeszcze z plecak protection amuletow ale tego niekolekcjonuje tylko jak widze to biore nikt tego neichce kupic to mam kupuje takze runy hmm jak tylko widze ze ktos sprzedaje od razu staram sie kupic chyba ze nie mam kasy mam juz ponad 20 plecakow
stukniety druid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-07-2004, 19:40   #3
stukniety druid
Użytkownik forum

Data dołączenia: 22 06 2004

Domyślny

ja kolekconuje jedzonko mam juz..... rolls (to sa jakies bulki chyba) ,miesko, szynke, marchewki, dragon hamy, jablka, wisnie, ryby, mango, truskawki, banana, kukurydze, gruszke, pomarańcze i ciastka staram sie szukac nowych owocow/ warzyw ale nieidzie mi no i mam jeszcze z plecak protection amuletow ale tego niekolekcjonuje tylko jak widze to biore nikt tego neichce kupic to mam kupuje takze runy hmm jak tylko widze ze ktos sprzedaje od razu staram sie kupic chyba ze nie mam kasy mam juz ponad 20 plecakow
stukniety druid jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-07-2004, 09:02   #4
AzbesciaK
Użytkownik Forum

AzbesciaK's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Daleko nad rzeką....

Stan: Na emeryturze
Imię: Azbesciak
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Domyślny

ja zbierałem jagody 700+ i rozne jedzenia(tylko meaty, hamy, poieczarki, ryby, i pieczywo jadłem a reszte zbierałem )

zbuierałem tez rzeczy z kuchni szedłem na zamki i poprostu kradłem je ) ) dobrze ze npc za to nie scigali
12:30 Swamp Throll: huned

7331 !!

AzbesciaK jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-07-2004, 15:56   #5
Makrela
Użytkownik Forum

Makrela's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Morze ( no gdzie może mieszkać Makrela jak nie w morzu)

Stan: Aktywny gracz
Imię: Makrelus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Hiberna
Poziom: 52
Skille: 21/27;)
Poziom mag.: 53
Makrela ma numer GG 2195634
Domyślny

Ja zbieram plecaki i torby (mam już full kolekcję), jedzenie ( w większości te pospolite) i różne płyny.
stary 17-07-2004, 16:09   #6
Szyszek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 10 2003

Szyszek ma numer GG 2186296
Domyślny

Cytuj:
Jak dojdę z tymi przedmiotami do 100 to zacznę zbierać nowe rzeczy (marchewki [mam już 7], mięso, szynkę, kokosy, jabłka itd.
Na 21 lvl chyba tak szybko nie uzbierasz dużo kokosów ( wypadają tylko z Demonów ), chyba że masz dużo kasy na zakup ich.. ale nvm

Ja zbieralem sickle w witchów.. miało sie z 4 Bp
Szyszek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-07-2004, 16:25   #7
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Ja kolekcjonuję gp... Mam ich już gdzieś z 4k. Dziennie 300 przynoszę. Fajnie, nie?

Mam kolegę (Quilandus, w Jaskini Behemota - Guinea), który zbierał... kwiatki Jego przydomek to "Grabkożerca", to też nie łaził z tarczami, mieczami, toporami, młotami innymi duperelami, jeno z grabiami, hehe...

@down

Nie ma licznika, innych runek i rang... Więc nie ma praktycznie mowy o nabijaniu tylko o błędzie, facet pewnie dwa razy nacisnął na Wyślij
stary 17-07-2004, 18:30   #8
Methald
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 06 2004

Methald ma numer GG 3486128
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez stukniety druid
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez stukniety druid
nabiłeś posta napisając drugi post taki sam jak poprzedni. Edytuj go albo wykasuj. Plx!
Pozdrawiam!~
Methald jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-07-2004, 11:44   #9
Detharon
Użytkownik Forum

Detharon's Avatar

Lokacja: Tenebra xD

Detharon ma numer GG 3580900
Domyślny

Kiedyś zbierałem jagodki mam teraz ~120 a teraz zbieram coś ciekawszego 8) thorowing star z Dsów które na fibuli często spotykam
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania