|
|||||||
| Notki |
| Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2004
|
Czy kolekcjonujecie jakieś przedmioty???
Ja naprzykład zacząłem niedawno kolekcjonować kamienie z goblinów (te do rzucania), mam ich już ponad 70. Zbieram też jagody (74). Jak dojdę z tymi przedmiotami do 100 to zacznę zbierać nowe rzeczy (marchewki [mam już 7], mięso, szynkę, kokosy, jabłka itd. ...) Myślę że takie zbieranie może urozmaicić grę w tibię. Piszcie tu co wy zbieracie, co uważacie o kolekcjonowaniu różnych przedmiotów, od czego zaczęły się wasze przygody ze zbieraniem itd. ... ![]() PS. Będę też robił grzybobranie ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2004
|
ja kolekconuje jedzonko mam juz..... rolls (to sa jakies bulki chyba) ,miesko, szynke, marchewki, dragon hamy, jablka, wisnie, ryby, mango, truskawki, banana, kukurydze, gruszke, pomarańcze i ciastka staram sie szukac nowych owocow/ warzyw ale nieidzie mi
no i mam jeszcze z plecak protection amuletow ale tego niekolekcjonuje tylko jak widze to biore nikt tego neichce kupic to mam kupuje takze runy hmm jak tylko widze ze ktos sprzedaje od razu staram sie kupic chyba ze nie mam kasy mam juz ponad 20 plecakow ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2004
|
ja kolekconuje jedzonko mam juz..... rolls (to sa jakies bulki chyba) ,miesko, szynke, marchewki, dragon hamy, jablka, wisnie, ryby, mango, truskawki, banana, kukurydze, gruszke, pomarańcze i ciastka staram sie szukac nowych owocow/ warzyw ale nieidzie mi
no i mam jeszcze z plecak protection amuletow ale tego niekolekcjonuje tylko jak widze to biore nikt tego neichce kupic to mam kupuje takze runy hmm jak tylko widze ze ktos sprzedaje od razu staram sie kupic chyba ze nie mam kasy mam juz ponad 20 plecakow ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Daleko nad rzeką....
Stan: Na emeryturze
Imię: Azbesciak
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
|
ja zbierałem jagody
700+ i rozne jedzenia(tylko meaty, hamy, poieczarki, ryby, i pieczywo jadłem a reszte zbierałem )zbuierałem tez rzeczy z kuchni szedłem na zamki i poprostu kradłem je ) ) dobrze ze npc za to nie scigali ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Morze ( no gdzie może mieszkać Makrela jak nie w morzu)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Makrelus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Killer Teddybears
Świat: Hiberna
Poziom: 52
Skille: 21/27;)
Poziom mag.: 53
|
Ja zbieram plecaki i torby (mam już full kolekcję), jedzenie ( w większości te pospolite) i różne płyny.
|
|
|
#6 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
Cytuj:
Ja zbieralem sickle w witchów.. miało sie z 4 Bp ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
|
Ja kolekcjonuję gp... Mam ich już gdzieś z 4k. Dziennie 300 przynoszę. Fajnie, nie?
Mam kolegę (Quilandus, w Jaskini Behemota - Guinea), który zbierał... kwiatki Jego przydomek to "Grabkożerca", to też nie łaził z tarczami, mieczami, toporami, młotami innymi duperelami, jeno z grabiami, hehe...@down Nie ma licznika, innych runek i rang... Więc nie ma praktycznie mowy o nabijaniu tylko o błędzie, facet pewnie dwa razy nacisnął na Wyślij ![]()
|
|
|
#8 | ||
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2004
|
Cytuj:
Cytuj:
Pozdrawiam!~ |
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: Tenebra xD
|
Kiedyś zbierałem jagodki mam teraz ~120 a teraz zbieram coś ciekawszego 8) thorowing star z Dsów które na fibuli często spotykam
![]()
|
|