|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny gracz
Imię: niegzecnykot
Profesja: Knight
Gildia: Whit Eagles
Świat: Pandoria
Poziom: 44
Skille: 69/68
Poziom mag.: 5
|
![]() Od jakiegoś czasu z kumplem staramy się zwiedzić całą pustynię, odkryliśmy już niemal całą mapę, zdobyliśmy 5 kluczy, ale jak do tej pory nie wiem jak sie dostać do Banschy. Może ktoś wie jak, z góry dziękuję za jakąś wskazówkę.
Ps. Nooby nie omińcie ten temat i nie piszcie nic |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 11 2005
Lokacja: Zagan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yongus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rydzyk Squad
Świat: Aurea
Poziom: 40+
|
![]() Jest Tam Banshee ale nie ma do niego dojscia
Jesli chesz zobaczyc co jest pod pustynia looknij na f forum tibia.pl filmy i tam masz Zwiedzanie z Cichym tam masz wszytko odkryte i nie tylko pystunia polecam '] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2005
Lokacja: Zychlin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xybery
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 101
Skille: 92/91
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Sam widzialem tam banshee oraz 5 fire devili w takim dole do ktorego mozna bylo zejsc po parcelach lub przy uzyciu czaru levitate byly tam drzwi ze skrzynka questowa tak to wygladalo . obok tego byla tez dzwignia . Pod pustynia byl takze niebieski sarkofag , ponoc czesc questu femour hills . Jeszcze 1 powiedz mi gdzies zdobyles klucze bede wdzieczny. Pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny gracz
Imię: niegzecnykot
Profesja: Knight
Gildia: Whit Eagles
Świat: Pandoria
Poziom: 44
Skille: 69/68
Poziom mag.: 5
|
![]() Nie wiem czy informowanie jak zdobyłem klucze nie jest QS. Ale dodam, że pod pustynią i w jej okolicy jest 3 NCP i od każdego można zdobyć klucz. Co do dołu z Fire Devilami to dostałem się tam i otworzyłem drzwi oraz skrzynkę(nie powiem co było w środku), oraz dostałem się do biblioteki i przeczytałem wszystkie ksiażki, a także udało mi się dostać do pomieszczenia za ścianą w komnacie z rotwormami. Jednakże jak do tej pory nie udało mi się znaleść drogi do Bansche. Jak wiadomo lepiej wtajemniczonym pod pustynia znajduję sie kilka dźwigni, a jedna z nich znajduję sie w komnacie z Banschy, do której jedyna drogą jest teleport.
|
![]() |
![]() |