|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() eee Nierozumiem nieoglądałem tomu I i II
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Stan: Niegrający
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() Zmarnowałes ciekawą historie, strasznie uszczupliłeś swoją fabułe, nie będe ci wymieniać (dzisiaj) błędów bo jest ich bardzo dużo może jutro, kiedy będe mieć więcej czasu...nie czytałem i pewnie nie będe mieć chęci czytać poprzednich "tomów", bo tylko człowiek mało myślący robi wszystkie części swojego fake w osobnych tematach...odpowiedz sam sobie, czy jest to mądre?
"Siemka", "Yo" w jakich opowieściach fantastysy są tekie denne przywitania?...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Oglądałem wszystkie odcinki spisku elfów i niestety musze przyznać że ta jest najgorsa.
Widać przerwy ci nie słurzą... Najbardziej podobała mi sie pierwsza, a potem było już coraz gorzej... Teksty które chyba miały rozśmieszać, psuły jakość twojego fake, na twoim miejscu sprubował bym go zrobić jeszcze raz od nowa...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Troche za szybko się wszystko dzieje. Poprzednich części nie widziałem, ale poszukam. Fajnie zrobione. Tylko szkoda że takie krótkie
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny gracz
Imię: Argall
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Poziom: 59
Skille: 75/74
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ehh... Nie widziałem wcześniejszych tomów więc fabułe ciężko mi ocenić.
Co do wykonania to ciężko się do czegoś przyczepić. Tak jak mówił Kolos89 to bezsensu umieszczać w odzielnych postach odcinki Ehhh... to mogło być dobre... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Ładny fake 10/10 ;]
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum