|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() NAreszcie jestem uczciwy ale do pewnego stopnia kiedy zdobyłem durzy lvl i wyszedłem z rooka pik zaczeli mnie zabijać wiec sleńczałem przed kompem i śleńczałem asz wreszcie wymyśliłem sposub nauczyłem sie zpewnego tricku ktury jest zapisany w tibi jako błąd a tak naprawde to generator lvl i uzbrojenia ten błąd można hacknąć nawet w prostym programie jakim jest notatnik
![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() OMFG!!!!
It's the lamest thing I've ever heard ![]() ![]() ![]() ![]() I myślisz że ktoś się na to nabierze? xD xD |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
|
![]() A świstak siedzi i zawija je w te sreberka... Człowieku nikt nie da ci hasła i accounta, każdy zczai, że to kit.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2004
![]() |
![]() Mnie tylko zastanawia co ten post jeszcze robi, i jak taki człowiek jak autor tego posta ma racje bytu
![]()
Danubia - Thais - Umcia-umcia - Druid - 22 lvl - 33 mlvl - skills: 20/23 Nie buj się wstawiania "+" i "-" jeśli swoim postem pomogłęm Ci, to plx daj mi "+", a jeśli moje posty utrudniają Ci kożystanie z forum nie obraże się na uzasadnionego "-" |
![]() |
![]() |
#5 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
Post zabezpieczony (tzn mail usunięty gdyby ktos mu uwierzył (ROTFL!)) Więc pozostaje już tylko się z niego śmiac ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2004
Lokacja: SzczecineK
![]() ![]() |
![]() Powiem ci jedno : Puknij sie w czułko i tak logicznie pomyśl