|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Szukałem takiego tematu i nie znalazłem. Do RPG tego nie wrzucę bo to RTS, tak więc temat lądauje tutaj. Nie mogę znalażć jakiegoś forum na którym była by chociaż żywa dusza, a grał by ktoś w Aoe III. Tak więc pytam się was czy ktoś gra w tą boską grę. Jak tak to jaki ma poziom metropolii? Może jakiś duel, albo truniej mały w obrębie forum? Mam nadzieje, iż ten temat się rozwinie
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() www.gram.pl <- jeśli tam na forum nie znajdziesz osób grających w AOE III to musisz źle szukać
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() AoE... Lubię 1 i 2, natomiast w 3 jeszcze nie grałem
![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Tak AoE grałem we wszystko oprocz 3 (nawet mythology) Stwierdzam że byle Amercian Conquest jest lepsze.
A i na Hyperze AoE3 to hit 2005.Wara mi opadła jak to usłyszałem.I z tego co widziałem zadnych nowosci.3 typy jednstek +statki.Taka sama technika tylko inne krajobrazy al np. padanie żołnierzy identico.Statki obracające się wokól własnej osi ![]()
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 08-01-2006 o 10:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1
Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Gildia: Jesteś taki...
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
|
![]() I WŁAŚNIE PO TO POWSTALO COŚ TAKIEGO JAK ELITE PLAYERS.;/
Szukaleś i nie znalazleś.. znajdź Edliana i wtedy se mozesz poszukać.. w EP chociażby jest ten temat..-.-""" @down Gz czytania calego tematu.
MOJE CELE NA FORUM: [x]mieć wazon [x]mieć sexy wazon [ ]mieć super sexy wazon [ ]2 posty Ostatnio edytowany przez MATI9630 - 08-01-2006 o 20:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() AoE III wymiata tylko szkoda ze kampania jest mało liniowa :/ cała przelazłem w 3 dni chyba
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |