|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() mam problem z nagrywarką.gdy chce nagrać płyte cd(dvd jeszcze nie próbowałem)dochodzi do 5% i wyskakuje blad
![]() nagrywarka jest z firmy Aopen.nie jest z polski może w tym problem.nie podlaczylem jednego kabla w instrukcji pisze ze to audio poprzednia nagrywarka nie miala tego prosze o jak najszybsza pomoc z gory dziekuje ps.po probie nagrania plyta nie chce sie wysuwac i trzeba uruchamiac ponownie komputer |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Spróbuj nagrywać na innych plytach, ta akurat może być zjetegowana, albo na innych prędkościach zapisu.
Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Lokacja: Z kątowni koło blachowni.
Imię: Froys
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 28
Skille: 64/63
Poziom mag.: 4
|
![]() Nagrywaj z prędkościa 4x albo 8x. W skrajnych przypadkach nawet 2x. Co prawda troche to trwa, ale na 99% powinno pomoc. Tez tak mam, ale jak wolno nagrywam to jest OK.
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Lokacja: Z kątowni koło blachowni.
Imię: Froys
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 28
Skille: 64/63
Poziom mag.: 4
|
![]() To nie wiem... Ew. sciagnij najnowsze Nero i sproboj wybrac Nagraj dysk DVD zamiast Nagraj dysk CD. Roznicy nie ma, a moze ruszy...
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() Sprawdź logi nero. Na screenie widzę communication failure, to znaczy, że nie może się połączyć z nagrywarką. Może kable źle podłączyłeś? Albo niedociśnięte są? Brudne styki? A może po prostu sterowniki?
Sprawdź to wszystko. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Ja miałem trochę inaczej, bo dochodziło też do 5%, ale wtedy się zawieszało. Zaczęła działać dopiero po ponownym zainstalowaniu windowsa :/.