|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny gracz
Imię: Robson sorcerer
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Poziom mag.: 54
|
![]() Potrzebuję sprite editor do tibii 7.6 i choc dlugo szukałem niczego nie znalazłem.
![]()
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() Moge sie mylic, ale czy grzebanie w wewnetrznych plikach Tibii jest legalne?
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() raczej jest to nielegalne i podlega przestempstwu zasłużyles na bana Xadam mam nadzieje ze to widzisz a wiesz dla czego nieznalazles tematow?Bo inni nie zmieniaja właściwosci tibii a przynajmniej sie do tego nieprzyznaja
![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() ... no nie wiem , ostatnio jakiś zakręcony ślimaczek zamieszczał swoje sprite i program , który mógł je zmieniać w grze ... sam z niego korzystałem , bo Tibia odrazu ładniej wyglądała ...
@ down : to Ty jesteś ten zakręcony ślimaczek ? ... dawałeś chyba kiedyś filmik z miasta małp na Tiquandzie i ogólnie z wycieczek po Tiquandzie ... w jednym filmiku przez 'pole nagrywania' przebiegła taka hołota turystów ![]() Ostatnio edytowany przez DRoN - 18-01-2006 o 08:05. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Cytuj:
DEBIL ALERT DEBIL ALERT DEBIL ALERT DEBIL ALERT Generating Message... System Wykrył w kodzie DEBIL'a, jest to bardzo wredne stworzonko... Charakteryzuje się brakiem znajomości byle czego... Po zweryfikowaniu wprowadzonego kodu przez DEBIL'a, system wygenerował takową odpowiedź: -Jest to legalne w 100% ! Natomiast, mieszanie, grzebanie itp. w pliku Tibia***** jest nielegalne, podmiana pliku tibia.spr jest w 100% legalne ! DEBIL ALERT DEBIL ALERT DEBIL ALERT DEBIL ALERT |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Lol, to wszystko jest legalne. O ile sie nie myle to nawet grzebanie w ***** jest legalne, byle zeby to nie ulatwialo gry\nie dawalo przewagi nad innymi graczami chociaz niezbytnio jestem pewny co do *****.
Sprite editory - musisz miec dwa, jednym wypakowywac (chyba 1.1) i pakowac drugą wersją (1.3 beta). Są one na moim lycosie: http://members.lycos.co.uk/darkbaltex/tibia_edytory/