|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
|
ostatnio cos dziwnego mi sie przytrafiło a mianowicie sprzedawałem noble armor podchodzi koles i mowi pokaz go na trade.. Pokazalem (on dal na trade crusader helmet) wiec sobie mysle dam accept jak koles bedzie mial miss clicka to bede do przodu
ale.... nagle koles dal loga i... nie mialem przy sobie ani crusadera ani nobla co sie stało nie wiem do tej pory ale wiem ze ejstem 7 k do tylu (mam chara na titanii) pomoszcie albo poradzcie co moglo sie stac
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
Hmmmmmmmm to pewnie jakis bug......Jezeli tak bylo naprawde to mozesz sprobowac napisac do CIPsoft. Noble Arma nie odzyskasz ale jest szansa ze oni sprawdza czy to przypadkiem nie jakis blad w grze
![]() Glowa do gory, ja nie wiedzialem ze przy przepelnieniu dp wypadaja itemki i kiedys wesoly wrzucilem sobie lb do dp i za mnie wylecialo troche kaski itp i jakis n00b na 6 lvl mial dzien dziecka Pozdro
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
|
napewno tak sie stało
ehh ale jestem nowy i niezbyt wiem jak ten list napisac głownie chodzi mi o moją słaba angielszczyznę możecie mi pomodz? plosiem ![]()
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na emeryturze
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
Ja znam taki program jak English Translator 8)
) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
Lokacja: w domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzysiu Malutki
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 79
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
|
prubowalem kilkarazy tego i jeszcze ani ja
ani osoba z ktora to robilismy niczego nie stracilismy |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
|
wiem bo sam probowalem z kolegą ale moze nie wystarczy tylko nacisnac accept i sie wylogowac nie mniej jednak stracilem arma a koles nie loguje sie od tamtego czasu na tibie
![]()
|
|
|
#7 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
Cytuj:
@ topic: Wchodzisz na help channel, szukasz tutora (koleś który pisze na złoty kolor), mówisz mu coś takiego "Hello, i was safe trading with some guy (he had crusader helmet and i had noble armor), i hit "accept" but he logged out and my armor disappeared. Now i have no helmet and no armor, so i think i just encountered a bug." - może nie jest to doskonałe ale wystarczy, żeby zrozumiał
|
|
|