|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Z nienacka
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Co sądzicie na temat skórconego z 30 czerwca na 23 czerwca roku szkolnego?
Wasze opinie oraz sugestie na ten temat piszczie tutaj.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() I podobno w następnych latach jest szansa na skrócenie roku szkolnego do 18 czerwca, ale szanse są naprawde nikłe. Nawet na 23 czerwca w tym roku :/
Ale gdyby wyszło, to chcialbym Kazia na prezydenta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
|
![]() Dobrze, że "nasz Kaziu" skrócił.
Chyba bym się załamał gdyby wakacje zaczęły się 1 lipca. Btw. Ciekawe jak będzie to wyglądało w przyszłym roku szkolnym Ostatnio edytowany przez Pablosso - 06-01-2006 o 15:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Tak btw. skrocil "tylko" o 7 dni bo zapowiadal o 14. Ale to tak na marginesie.
Nastepnie autor tematu mogl przyblizyc troche to zagadnienie, wklejajac linki z informacjami bo moze nie kazdy o tym wie -.- Wiec tak, ja osobiscie sie ciesze - kto by sie nie cieszyl ? ![]() Ale matka (dyrektorka) powiedziala mi ze moga to decyzje zaskarzyc nauczyciele bo zarabiaja o te 7 dni mniej. (co moze dac jakies 400 zl) Wiec wszystko sie moze jeszcze zmienic. @down oni dostaja wynagrodzenie od wypracowanych godzin. im nauczyciel bardziej doswiadczony (i bardzo oblegany przedmiot - np. polski) to wiecej godzin pracuje i wiecej kasy dostaje.
do zobaczenia w prawdziwym zyciu Ostatnio edytowany przez Ville - 06-01-2006 o 15:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Skrórcili bo w ostatnim tygodniu szkoły trudno zebrac uczniów do szkoły. Czy mi sie wydaje czynawet jakby skrócili o miesiac to ostatni tydzien szkoly dalej by istnial? Za duzo to nie skrocili, ale i tak jest dobrze.
@up Nauczyciele nie zarabiaja od dni. Oni chyba mają jakis limit godzin ktory nadrabiaja na arcyważnych radach pedagogicznych w wakacje.
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Tasior - 06-01-2006 o 15:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() A mi to rybka ! (sorki za jezyk)
Gdyż ja w tym roku szkołę kończe w kwietniu a potem tylko w maju kilka egzaminów i mozna powiedzieć że wakacje będę miec od połowy maja !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Shadow Moses
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Arcania
Poziom: 36
Skille: 78/78
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Rok szkolny od tego roku kończyć się będzie w pierwszy piątek po 18 czerwca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Jaroslaw
![]() |
![]() Cytuj:
yyy przeciez za wakacje nauczyciel tez dostaje... tak jakby przez wakacje tez miesiecznie "wyrabial" te 18 godzin. wiec dla nich to rybka - dostana kase za caly czerwiec, bez znaczenia czy nauka skonczy sie 30, 23 czy 1... a co do tematu to mnie to nie dotyczy z powodu matury ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() z jednej strony dobrze - komu chcialoby sie uczyc na koncu czerwca...
z drugiej strony jednak sa tez minusy- mniej czasu na poprawienie ocen, mniej czasu na zrobienie materialu, czyli jeszcze wiekszy zapieprz zarowno na koncu tego roku jak i przez caly przyszly rok... a na rok przed matura kazda strata materialu moze sie okazac wazna... no ale coz, zobaczymy jak to bedzie ![]()
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() MI byloby naprade na reke.
Po 1 Nie umiem zniesc tego ostatniego tygodnia. Po 2 Nie ktorzy rodzice jeszcze karza isc! lame plx? Po 3 Szybciej mozna jechac na wakacje ![]() Po 4 Fri itnens pxlxplxpxlxpxlxpxlxplxxpxlpxlxpxxxxx A w ogole gicik. Nie widze zadnych minusow a jak ktos chce sie wiecej kuc to niech krocej spi! |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Bełchatów
Imię: Mental Paladyn
Profesja: Paladin
Świat: Lunara
![]() |
![]() A jak dla mnie to kaziu szuka głosow u uczniow zeby popierali jego polityke
jestem za Tuskiem!
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 11 2005
Lokacja: Moria
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Jamera
Poziom: 17
Poziom mag.: 20
|
![]() do połowy czerwca jeszcze idzie wytrzymać na lekcjach
potem już każdy na lekcjach myśli o butelce zimnej wody w szkolnym sklepiku albo w plecaku kumpla |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Konoha Vilage!
Profesja: Sorcerer
Świat: Trimera
|
![]() jak dlamnie to pomysł ma wady i zalety
![]() ![]() Zalety : Szybciej wakacje czyli więcej odpoczynku ![]() Wady: Mniej edukacji a nauka jest ważna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi to tam rybka, i tak ten tydzień nie chodziłbym do szkoły i tak. Więc żadna różnica.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Ta, tylko że teraz znowui ciężko będzie znieść ten tydzień do 23 czerwca.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Jak utniesz koniec patyka, to patyk ciągle będzie miał dwa... A w tym roku rok szkolny miał się skończyć później niż zwykle, więc narazie dużo to nie daje. A w przyszłym roku ja będę pisać maturę, więc już nie skorzystam.
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Jaroslaw
![]() |
![]() Cytuj:
tia teraz sie to zimna woda nazywa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Nieobecny.
|
![]() Leje na to sikiem prostym - mam sesje.
Ale jak się cieszycie, to dobrze, przynajmniej macie z czego ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja ze zmiany zadowolona nie jestem.
Gdy chodzi sie do podstawowki/gimnazjum, to rzeczywiscie - albo nie ma roznicy, albo jest super. W liceum sprawa się komplikuje. Dotychczasowy program dla czterech lat liceum skrócono do 3. Do tego poprzesuwano matury tak, ze praktycznie zostaja 2-2,5 roku. A teraz znowu chca uciąć. A czym to tłumaczą? Tym że ostatni tydzien i tak sie nikt nie uczy. Jak przesuną tydzień do tyłu to i tak nikt sie nie bedzie uczył. Przecież tak czy siak trzeba bedzie z wyprzedzeniem wystawić oceny i zamknąć wszystkie sprawy. Takie ucinanie roku szkolnego to dla mnie idiotyzm. Pomysłodawcę należałoby powiesić na moście za... ratuszem.