|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam!
Jestem zbulwersowany! Wyłożyłem sobie miecz na depo(tą skrzynke brązową) miecz który chciałem sprzedać, podrzedł jakiś koleś i miecz wraz ze skrzynką(bez zawartości naszczęscie) zniknęły!!! Jak on to zrobił? Czy może ponieść jakieś konsekwencje ten koleś oprócz tego, że za każdym razem jak wyjdzioe z depo(prawie za każdym) zaliczy deda! |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Koleś jak stał koło skrzynki obok zarzucił tą skrzynkę masą śmieci i po pewnym czasie skrzynka i miecz zostały tak przysypane że nie można ich było zobaczyć. Ty poszedłeś wkurzony a on podszedł, odsypał skrzynkę i ma miecz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() Nie wiem jak można być tak głupim żeby dać się na to nabrać. Jak mi to próbowali zrobić to widziałem kolejno układające sie itemki na depo i zauważyłem, że pod ich wypływem zniknęła rzecz pod nimi. Więc od razu zacząłem wyrzucać te itemki. A nawet jakbym byl wtedy afk i nie widzial tych rzeczy nakładających się na mój item, to pierwsza rzecz jaką bym zrobił byłoby wyrzucenie wszystkiego ze skrzyni, by sprawdzic czy przypadkiem nie znajduje sie pod nimi.
|
![]() |