|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Stan: Na emeryturze
Poziom: 120
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 7
|
![]() Sklad:
Thorina Bloker 66 elite 77\73 Druciarz 47 druid 52 magic Abraxis Moonblade 39 master 42 magic Pisze juz na poszatku ze loota nie bylo oprocze tego co lezy obok nas :/ A to ss: Taka byla ekipa ![]() 1) ![]() A tak to blokowalismy 2) ![]() Podzial expa 3) ![]() Znowu ladnie idzie z expem ![]() 4) ![]() Exori nasze nie najleprze ani nie najgorsze 5) ![]() Pada kolejny dl 6) ![]() Juz prawie po nim 7) ![]() Padl ;] 8) ![]() Kolejne Exori [slabo ![]() 9) ![]() Tyle moge najwiecej 10) ![]() I znowu jakis ginie ![]() 11) ![]() Kolejny podzial expa - to juz nudne ![]() 12) ![]() Potrzebuje pomocy - a oto ona hrhrhr 13) ![]() Niestety zadeptal mi ja lider ![]() 14) ![]() Walka zwierzat ![]() 15) ![]() Jednak szczor potrafi 16) ![]() I znowu moj max hit ![]() 17) ![]() Prosze o koment i punkciki do rep bo kazdy taki daje motywacje aby wklejac kolejne screeny. Cya |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
![]() Po 1
czemu byles bez Eqa ? Po 2 Jaki byl dokladnie loot? |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() a po co mu eq skoro walil runami ?? jakby pald to chyba lepiej nic nie stracic
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() fajne SS
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() hehe ladnie
![]() a nie lepiej dsy??(nieznam sie zabardzo ;p ) daje reputacje + za starania ;p ale wsomie teraz ludzie beda wstawiac tematy i prosic o reputacje no ale coz ![]() ![]() gz slabego lootu ;p
#6 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() cool a jeśli chodzi o ten loocik co był na screnach to mogło być coś lepszego, np: FS, DSM RH ??
![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() eh moglo moglo ... ale niema wiec poco robisz im nadzieje ze mogli to miec ;p
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eq nie mam dlatego ze bym nie uniosl tyle run ile mialem.
Loot no niestety ale kilka tygodni temu trafilismy 2 rh. Raz sie sypie a raz nie :/ |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Kraków
|
![]() Heh zygam juz dlami ale mi sie podobaja screeny ;D Tylko szkoda ze taki marny loot ;/
Yours Shog |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Szczecin- Pogodno
![]() |
![]() Nie no spoko SSki nawet fajna zabawa żeby wczasie walki z dragami sobie przywoływać Pig
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() nie ma co pisac spoko ss-y co nie xD
|
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Bardzo fajne SS'ki
![]() Gratz lootu ![]() ![]() Powodznia w przyszlych huntach ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() lol, zsumonowanie swini to zly pomysl bo jest za silna :/
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Toruń Tibia (secura, Nazwa Barrager)
![]() |
![]() Mam pytanko a nawet 2
Czemu nie masz eq??(nie stac cie czy nie wzioles) a drugie to jesli masz eq to jakie??? |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Screeny naprawdę w porządku tylko nie opłaca się summonować potworów, chyba, że zależy ci tylko na loocie.
|
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() nie ma ekwipunku bo by nie uniosl runow
proste pisal o tym wczesniej,naucz sie czytac posty nim cos napiszesz SS boskie,widze ze mamy podobne podejscie do tibii(byle do gory ale z usmiechem na gebie) "Swinka robi kwik kwik ![]() ![]() ![]() ![]() najbardziej mi sie podoba luk w twoim eq bez kitu,po cholere go wzioles?? pewnie burst arrowy ![]() masz + za te ssy |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wlasciwie to tak
Luk po to poniewaz czasmi z draga ktory sie tam respi moga wypasc bursty ![]() Eq nie mam bo bym nie uniosl a pozatym nic leprzego nic p-set nie mam ![]() Oplaca sie sumonowac poniewaz jest 99% szans jak sie dobrze ustawisz ze dl nie zaatakuje tych ktorzy bija. A druciarz to postac do huntow ![]() Kwik kwik hrhr Ostatnio edytowany przez Dark Knight - 20-08-2004 o 17:20. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() 3 sumony stawia sie po ta ze na caly hunt bez sumonuw by mi zeszlo z 10 bp uh a takto z sumonami zchodzi mi 5p buh bo na 1 dla 1 uh albo na 2 dle i 1 + do tego jesli sumony bija i ja to 4 osoby powiedzmy i dle ma defa tylko na gora 2 ;] wiec dlatego expa dostawalem a co do loota to lipa no ale nieraz oplaca sie chodzic
![]() P.S Thorina jest chyba najlepsza dziewczyna w lvlu na Harmoni....a Druciarz dzisaj niefartownie padl ;/ na ornamend shieldzie no ale nic odrobi sie na huncie ;] ![]() You advanced from Level 66 to Level 67. |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
Lokacja: Iława
|
![]() Ladne Lande!!! why taki badd eq
|
![]() |