|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 12 2005
Imię: Danrahses
Profesja: Paladin
Gildia: Black Devils
Świat: Celesta
Poziom: 44
Skille: 77/58
Poziom mag.: 15
|
![]() Znalazłem na http://tibia.erig.net/, że z Dwarf Geomancera wypadają BOHy
![]() Na tibi.pl nic o nich niepisze, ale na końcu jest "?", więc moje pytanie dotyczy czy komuś owe Bohy wypadły z tego Dwarfa. @Marczyk19 Np i powodzenia w huncie. @Arthas Wiem, że na tibi pl i na erig niepisze że bohy wypadają z geom, ale kto wie więc się pytam czy komuś wypadły. Ostatnio edytowany przez Danrahses - 14-01-2006 o 23:31. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() Raczej nie prawda... Wg mnie dwarf geomancer jest za slaby zeby wypadaly z niego bohy.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2005
Lokacja: Wrocek
Stan: Aktywny gracz
Imię: Markuzenioo
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 14
Skille: 51/50
Poziom mag.: 2
|
![]() O ty!! Jak tak to ja na geomancera ide!!! Spróbuje to sptawdzić ale nie wiem czy one mi wypadną ;/. DZIĘX za Info.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() watpie zeby az tak wielu z was pokonalo dwarfa geomancera ^.- bardzo watpliwe... przeczytajcie sobie przyklejony temat, w dziale potwory, o nazwie bodajze "taktyki z potworami" (co do nazwy nie jestem pewien) wprawdzie nie ma tam nic o bohah z tego stworka ale poprostu nikomu sie nie chcialo marnowac kasy na mass hunt na dg (3-6h jesli nie wiecej by miec dokladne informacje) zeby to sprawdzic
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak wejdzesz pierw w boh i patrzysz z czego wypada to juz nie pisze ze z dwarfa .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2005
Lokacja: za słupem :]
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 47
Skille: maUe
Poziom mag.: 45
|
![]() kiedyś gdzieś czytałem podobny temat.
rzeczywiscie Boh wypadały z d geo ale wraz z którymś update zostało to usunięte <niestety> Ale kto wie.. może jeszcze wypadają ![]() to już jest dla odkrywców ![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Brunatna Stolica
Imię: Ryba de'Cloud
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() z tego dwarfa wypadaja bohy.. tylko ze bardzooo rzadko a wiec lepjej Necro xD