|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Co do wchodzenia na servy to nie wiem, ale napewno jest to WIELKA odpowiedzialność (większa niż dużej części osób się wydaje), więc to nie jest tak "hop-siup". Jednak dla wielu może okazać się duuuużym kroczkiem do przyjaźni z CIP'ami...
![]() |
#3 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() Cytuj:
Jeśli jesteś tutorem to musisz mieć z personifikowane konto a żeby to zrobić musisz mieć pacca wiec logować możesz się zawsze.
![]() |
![]() |
#4 | |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() Nie ma żadnych korzyści.Są tylko obowiązki.Trzeba pomagać nowym ...ble ble ble
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Dziękuje wszystkim.Więc na tutora sie niepisze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() p.s. jeśli gadam źle to niebijcie plx plx hehe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Na emeryturze.
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Gdynia City
|
![]() raczej małe szanse że mógłbyś zostać tutorem, dlatego , że trzeba sie dobrze znać na tibii aby zostać tutorem, pozatym trzeba perfekcyjnie znać angielski a z tego co widziałem to masz problemy z polskim <--> "Mam pytanie bo kronrzyla plotka(...)"
Pozatym słyszałem, że czasami mass pk specjalnie huntują na tutorów, no i przez dużą część czasu zamiasta grać musisz czytać na help channel noobków którzy nawet nie wiedzą jak wejść po drabinie. Trzeba im tłumaczyć krok po kroku wszystko. To jest nudzące i strasznie denerwujące... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() Hehe jak ja byłem nobem to nie przyszło mi do głowy żeby męczyć tutorów męczyłem kumpli z rl a potem z tibi i teraz wiem dużo więcej a co do tutora może ci się uda i zostaniesz gmem ale to jak puścić totolotka i liczyć na wygraną
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Sosnowiec, Darashia
|
![]() nie tak trudno byłem blisko tylko jedna zła odpowiedź (inna historia że uczę się anglika 7+ lat i na 3 lvlu znałem wszystkie potwory nie przechwalam się tylko sugeruje że jednak coś wiedzieć trzeba)
próbuje znowu w sierpniu i będę szukał znajomości z GM na rl (znam pare osób z Niemiec na rl wieć nóż widelec któs gra w tibie...) . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 | |
Na emeryturze.
|
![]() Cytuj:
![]() Jesli zrobisz kilka bledow, to system sprawdzajacy po napotkaniu pierwszej zlej odpowiedzi konczy sprawdzanie i podaje tylko ta odpowiedz w uzasadnieniu werdyktu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2004
|
![]() Powiem tak bycie tutorem to tylko zawracanie czterech liter przez nOOby
![]() |
![]() |
![]() |