|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Forum ze strony graficznej bardzo fajne. Czasem wkurzające że z powodu masy ludzi server przeciążony i forum nie działa ale nie o to mi chodzi. Chodzi mi o ludzi z forum. Jeżeli chodzi o użytkowników to nie będe komentował bo jak na każdym forum większość to nooby i prowokatorzy. Jednak najbardziej przeszkadzają mi osoby które "sprawują tu władze". Admin często rozdawał moderatorów ludzią i dyktował im zasady jakich mają przestrzegać i co robić z ludzmi którzy ich nie przestrzegają. Choć niektórzy mniej inteligentni a drudzy bardziej chcieli się przyłożyć jak najlepiej i wyszło to na gorsze. Teraz co drugi moderator słyszący słowo QS czy keylogger rozdaje warring punktyi kasuje tematy choć robi to niesłusznie. Według mnie powinno się dokonać selekcji moderatorów i ewentualnie dodać nowych poważnych ludzi ale to oczywiście moje osobiste zdanie.
Większość pewnie nie przyzna mi racji i nazwie noobem ale cóż każdy ma prawo do własnego zdania. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Odsyłam tutaj.
![]() A do tego sam się wkopałeś tym tematem, bo z tego co widzę to dwa Twoje poprzednie konta są zbanowane, więc z tym również się pożegnaj. @down Kwestię tego czy poprzednie zbanowane konta są jego, zostaw mi. A po resztę odsyłam do regulaminu forum.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 27-01-2006 o 21:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Jadowniki
Imię: Lord Nightcrawler
Profesja: Elite Knight
Gildia: Spirit
Świat: Eternia
Poziom: 79
Poziom mag.: 60
|
![]() Czym się wkopał? Napisał własną opinie i nikogo nie obraził i za to ban? Że ktos inny ma podobny nick to nie znaczy że to on a nawet jak inne konta były zbanowane to na tym koncie na pewno na bana sobie nie zasłużył
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rodghar Najemnik
Profesja: Sorcerer
Gildia: Poszukuje
Świat: Pacera
Poziom: 30
Skille: 19/24
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() @up
Jest takie coś jak sprawdzanie ip.Sam jestem modem(na innym forum) więc wiem.
![]() |