Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Magia

Notki

Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 29-01-2006, 10:50   #1
lipa3000
Użytkownik forum

lipa3000's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
Poziom: 26
Pytanie Kilka pytan co do Summonow

Zwracam sie z prosba do szanownych graczy o wytlumaczenie mi tajemnej sztuki przyzywania potworow. Czy ktorys z szanownych jegomosciow jest w stanie mi odpowiedziec na pytania (jestem Sorcem na 11 lvl z 5 m lvl):

1. Jak przyzywa sie potwora (czy trzeba uzyc zaklecia na jego zwlokach)??
2. Jakie potwory mogl bym przywolac na moim levelu (nie mam jescze zaklecia)??
3. Jesli potwor ma Summon 70 i Convince na 70 to na jakim levelu bede mogl do przyzwac??

I jeszcze slowko do Adminow i Moderatorow (nie wiem kto kto jest wazniejszy). Prosze o nie kasowanie tematu (tych informacji nie znalazlem w waszym FAQ) oraz o nie zamykanie jescze tego tematu - mozliwe, ze przypomnie sobie jeszcze kilka pytan. Zwracam sie z prosba do szanownych graczy o wytlumaczenie mi tajemnej sztuki przyzywania potworow. Czy ktorys z szanownych jegomosciow jest w stanie mi odpowiedziec na pytania (jestem Sorcem na 11 lvl z 5 m lvl):

1. Jak przyzywa sie potwora (czy trzeba uzyc zaklecia na jego zwlokach)??
2. Jakie potwory mogl bym przywolac na moim levelu (nie mam jescze zaklecia)??
3. Jesli potwor ma Summon 70 i Convince na 70 to na jakim levelu bede mogl do przyzwac??

I jeszcze slowko do Adminow i Moderatorow (nie wiem kto kto jest wazniejszy). Prosze o nie kasowanie tematu (tych informacji nie znalazlem w waszym FAQ) oraz o nie zamykanie jescze tego tematu - mozliwe, ze przypomnie sobie jeszcze kilka pytan.
lipa3000 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-01-2006, 10:55   #2
Sindbat
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 12 2004

Domyślny

1. Kupujesz zaklęcie i wymawiasz >utevo res "potwór< (poziom do przywołania jakiegokolwiek potwora to 25)
2.Nie możesz.
3."Summon" to liczba many ile potrzebujesz na jego przywołanie. "Convince" to liczba many ile potrzebujesz na jego zauroczenie runą.
stary 29-01-2006, 10:58   #3
lipa3000
Użytkownik forum

lipa3000's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2006

Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
Poziom: 26
Oczko Dziex

Dzieki za pomoc. Wyglada na to ze nie chcacy 2 razy wkleilem ten temat
lipa3000 jest offline  
stary 29-01-2006, 11:33   #4
Gensioorek
Użytkownik Forum

Gensioorek's Avatar

Data dołączenia: 04 01 2005
Lokacja: Wolsztyn

Imię: Pitakon
Profesja: Druid
Gildia: Sayans
Świat: Trimera
Poziom: 33
Skille: 21/26
Poziom mag.: 43
Gensioorek ma numer GG 1147759
Domyślny

Moja odpowiedź na ten temat będzie następująca: Na twoim levelu nie możesz przywołać jakiegokolwiek potworka, ponieważ po update wprowadzono ograniczenie 25lv na czar Summon Creature, a tak na marginesie to ten czar zaczyna się przydawać od levela 27+ (można summonować Monka, który przydaje się i do expienia i do skilowania). Życzę Ci jak naszybszego wbicia tego 25lv i... dalszego expienia tym razem z summonem =)
stary 29-01-2006, 14:57   #5
Pan Jordi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: Baranowice

Stan: Niegrający
Świat: Elysia
Pan Jordi ma numer GG 6147066
Domyślny

Summona się opłaca tylko jak idziesz na jakieś dobre potwory bo Exp idzie na pól najlepsza zabawa była jak zdjąłem Rod'a do plecaka i przywołałem Fire Devil’a i zaatakowałem Beholder'a. Walka potworów FD wykończył dwa Beholdery i jednego Slima. potem padł nie żywy na ziemie i jego ogień życia zgasł. Ja osobiscie Polecam Zerka, DS'a i Fire Elemental'a
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania