![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Hoomik Movie Studio prezentuje nowy film - Armagieddon
-- Fabula filmu luzno opiera sie na zmasowanych atakach noobow na forum oraz probie zaradzenia temu globalnemu problemowi. Film w calosci oparty jest na South Parku, tak jak to niektorzy sobie zyczyli (ci 'niektorzy' zostali odpowiednio 'docenieni' w filmie ;>) -- Dane techniczne: Format - WMV Waga - 12,5 mb Czas - 4:26 min. Used - South Park, episode 902 Die hippie, die -- I najwazniejsze - Armagieddon Comments plax ;] i zapraszam do obejrzenia innych moich filmow, do ktorych linki znajduja sie w podpisie. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() No pierwszy Twój filmik który mi sie naprawde spodobał, zaje ee fajne texty i momentami taki fajny klimat
![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Angel of Death - 22-01-2006 o 15:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajne... ten filmik mi sie bardzo podobal... tylko trzeba dac sprostowanie... jedynym inteligentym userem tego forum jestem JA!!!!! ;DD Ale filmik spoko ;]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() No, teraz jak jest sam "SP" o wiele lepiej. Mam nadzieję, że nie poprzestaniesz swojego tworzenia bo naprawdę dobrze Ci to wychodzi, nasz jedyny inteligenty użytkowniku forum.
Btw, zawsze chciałem zbanować hoomika. ![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 22-01-2006 o 18:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() swietny film ocena 11/10 kolejny wmv trafia do mojej kolekcji =)
gratz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() ROTFL!
Znowu sie prawie poplakalem! ![]() Oczywiscie pamietam ten odcinek swietnie i tak myslalem, ze jego uzyjesz ![]() Gdy przyszli do celi wiedzialem ze bede mial patrzec i byc zazdrosnym ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
|
![]() Poprzedni tytul tematu wiecej ludzi chyba sciagal, widocznie rzeczywiscie wszyscy chca mojej smierci, a armagieddonem to nikt sie nie przejmuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hm, no zauwazylem wlasnie... ale przeciez tutaj tez pozbawiam Dr. Omadera wladzy! Dobra, zrobmy tak - niech ktos zmieni nazwe tematu na "Dr. Omader w obliczu Armagieddonu", zobaczymy co to da ;] Sam bym zmienil, ale przy tym nowym post-editorze to ****a nic sie juz nie da zrobic ;p Btw, jak ktos ma jakis dobry pomysl na film to dawac, akurat cierpie na brak weny ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Nowa Huta
Stan: Aktywny gracz
Imię: Naina
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: +50
Skille: 77/76
Poziom mag.: 6
|
![]() Drom Ty możesz zmienić nazwe tematu daj np. "Pozbawiamy Droma władzy!"
Albo "Kto ściągnie to jakos 1000 dostanie stanowisko modka" etc ![]() Co do filmu to wg mnie lepszy od poprzedniego. Gratz pomysłu Hoomik. GL w robieniu next części. Ale lepiej uważaj i oglądaj się za siebie. Drom nie śpi, On czuwa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() Drom nie czuwa ;P on drzemie w swej stagnacji, chyba że ktoś go solidnie dźgnie kijkiem
![]() ![]() filmik sympatyczny, choć mi najbardziej przypadł do gustu poprzedni 'ograniczony budżet' ![]() a odcinek dobrze wpasowany.. tylko kim jest więc matula Kyle'a na forum? ;P kto jest jej odpowiednikiem? khem... Vanessa? - jedyna niewiasta która pozostała w gronie moderatorskim ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
wiec jak na razie jest tak: Cartman - hoomik Kyle - Dr. Omader (nie moglem sie powstrzymac zeby nie zrobic z niego malego, rudego Zyda ;]]) Mrs Stotch - Tana Randy Marsh - MatKus Mayor's Goon 1 - Raul -- w przyszlosci moze wykorzystane zostana postacie Timmy'ego, Buttersa, Kenny'ego, Stana. Na razie nie mam dla nich przydzielonych 'rol', a to dlatego ze - jak juz wspominalem - cierpie na brak natchnienia. Any ideas? Pomysly mile widziane, tylko szybko, poki jeszcze mam kilka dni ferii ;p Przez chwile mialem nawet mysl zeby zrobic film tibijski, ale juz mi przeszlo ;] |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() ekhem! to sam autor tego nie pamięta kto wyruszył na walkę ze spamem?
toż ta blondyna była nazwana Taną ![]() że też ja muszę o tym samemu twórcy tego 'dzieła' przypominać ![]() mówiąc 'pozostała' miałam na myśli 'pozostała' czyli 'nie została uwzględniona' w filmiku.. XD d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. Ostatnio edytowany przez Taube - 25-01-2006 o 00:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Senja
Imię: Cichy mac
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Musze powiedzieć że naprawde fajne. Co prawda w Zabijaniu wielbłąda podobała mi się tylko scenka na łodzi (ale samą scenkę okglądałem pare razy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Administrator
|
![]() Daj Scorowi role oficera Barbradiego
![]() Bosala za to widze w roli Mr Hankiego, ewentualnie Starvin Marvina bo czasem ciezko go zrozumiec ![]() Hmmz... Taube widze w roli Mrs Crabtree... :> Niestety na fabule nie mam pomyslu :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() choć na pewno wdziękiem tej pani nie dorównam.. i w przeciwieństwie do niej nie potrzeba mi powtarzać dwa razy tego samego (innego ![]() ![]() ale uważaj.. jak będę się ci z nią kojarzyć wielbłądziku ![]() ![]() d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 40
Skille: 6X/6X