|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2005
|
![]() Za każdym razem kiedy się wyloguję to przy ponownym logowaniu ląduję w świątyni z nowym itemem. Od wormsów zaczynając do mac. Jak dacie mi namiary na jakiegoś admina na Selenie, to odwdzięczę się.
Co do Tibia.pl, to strona nie hula mi na Firefoxsie. Teraz siedze na IE, i myślę, że to jest jawne dyskryminowanie innych użytkowników oprócz fanów Microsoftu. Zróbcie coś z tym, bo IE jest ograniczony. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Co do pierwszego, to my nie jestesmy od bledow w grze.
A co do drugiego to mi bez problemow dziala w firefoxie, dlatego pewnie ty masz cos namieszane w ustawieniach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() Ctrl+r piszesz błąd i naciskasz enter
co do drugiego: to używam firefoxa i jeszcze nigdy mi się nic nie zdarzyło. więc musisz mieć coś kopnięte w ustawieniach^^
![]() |
![]() |
#6 | |
Nikt ważny
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Może się popiszą z okazji wyjścia nowego windowsa, ale puki co, to IE jest yhm... programem, dla małoambitnych internautów ![]() proponuję, abyś ściągną nowego firefoxa najlepiej z tąd. P.S. ostatnio zetknąłem sięz bardzo fajny FF. Był chyba po włosku.. albo po jakimś innym takim kosmicznym języku. Nie rozumiałem ani słowa ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 28-01-2006 o 00:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: LG TOWN
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cossma
Profesja: Elite Knight
Poziom: 138
Skille: 94/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
No chyba że ktoś lubi: *korzystać z najbardziej zwalonej seri systemów operacyjnich *płacić za w/w systemy *łatać dziury w w/w systemach *wyrywać sobie włosy z głowy widząc kolejny błęd który nam co kilka minut wyskakuje Dlatego zgadzam się z RAUl'em że twoje oskarżenie jest bezpodstawne! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
Może masz Error 415? |
|
![]() |
![]() |