|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Pewnego słonecznego ranka
![]() Zrobiłem ok. 90k expa... wylogowałem się na expowisku. Po pewnym czasie chciałem dobić ten 37lvl. Loguje się do gry... Patrze? Jestem w świątyni... Nie wiem jak się to stało ani jakim cudem padłem... Zastanawiam się jak mogło dojść do tej tragicznej śmierci ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Jeżeli wylogowałeś się za pomocą "exit" a nie logout, to twoja postać zostaje w grze jeszcze 15 minut, i można ją zabić.
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez DR.UTi - 19-12-2005 o 14:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
|
![]() Na pytanie nie odpowiem moge tylko dopowiedziec ze daawno temy (jakis rok) jak gralem na rooku zdarzylo mi sie to samo...nie wiem co to moze byc ...nie zrobilem se z tego nic bo na rooku ani wiele nie stracilem i bylem noobem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() troche juz na to za pozno, ale czy sprawdzales last login? moze ktos sie zalgowal na Twoja postac i padl celowo? ni ekoniecznie byl to "hakier" ktory chcial Cie okrasc ze wszystkich Twoich ciezko zdobytych przedmiotow i rtunek ktore krwia i potem zdobywales zarywajac kolejne nocki i opuszczajac spotkania z przyjaciolmi... ;]
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Wylogowałem się za pomocą logauta i sprawdzałem last login
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() pewnie kumpel z bloku mu sie lognal i padl xd
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@topic Hmm... Dziwne, qmpel miał coś w podobie... No jeśli to bug to na 90% go nie przyjmą, bo nie masz jak im tego udowodnić. Moge Ci powiedziec tylko jedno: NIGDY nie wylogowywuj się na expowisku. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Imię: Following Avyabix
Profesja: Elite Knight
Gildia: Era Zero
Świat: Astera
Poziom: 63
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() A może wylogował sie przed update i zalogował po update a wtedy zawsze przerzuca do świątyni. A jak nawet sie zalogował po update to potem były 2 restarty serwera i też cofało do świątyni;]
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Jak mowi kolega wyzej, przed/po update byly automatyczne "teleporty" do temple, jednak nie bylo w tym zadnej straty expa/skilli/eq. Jesli straciles to nie wiadomo co sie stalo, najprawdopodobniej (tak jak bylo mowione wczesniej), ktos sie zalogowal padl i wiecej sie nie logowal
![]() Pozdrawiam, T. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Profesja: Knight
Świat: Celesta
|
![]() @3x up
tak dokladnie to gdy dasz exit (i masz "mieczyki") to wyloguje Cie po 2 min |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Imię: Wasal'Xantix
Profesja: Sorcerer
Gildia: szukam nowej
Świat: Obsidia
Poziom: 28
Poziom mag.: 3*
![]() |
![]() To był (jest) ten błąd, który ja miałem wczoraj. Mianowicie : daje loga (poprzez logout) a jestem online. Jeszcze nie naprawili?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
|
![]() A jesteś pewien że dedłeś? Może po prostu ukryłeś się przed logoutem w jakimś zakamarku, poszły 3-4 osoby na hunta i zakryły miejsce w którym stałeś ty i wszystkie sąsiednie, na które mogło cię przenieść po zalogowaniu. Gdy te osoby tam stały ty się zalogowałeś i automatycznie przeniosło cię do świątyni
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Imię: Forgotten shaman
Świat: Astera
Poziom: 74
Skille: 81/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() To chyba jest rodzaj jakby kicka że dajesz loga a tak naprawde to jeszcze jestes ja chyba tez tak mialem bo jak sie lognalem to mialem o wiele mniej hp
![]() Offtopic: czy jak komuś wyłączą prąd to tak jakby exit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh mialem kiedys tak samo, grajac na rookgardzie gruuuuubo przez uptade z soul pointsami
![]() Tzn. Gralem na rookgardzie swoim rookstayerem. Oczyscilem miejsce do questa i dalem poprostu logouta. Zalogowalem sie po 40 minutach, a tu patrze i jestem w swiatyni bez backpacka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2005
Imię: Grevelo
Świat: Furora
Poziom: 9
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() ![]() Dec 18 2005, 17:17:54 CET Killed at Level 36 by a cyclops Dec 03 2005, 15:16:14 CET Killed at Level 35 by Kruchy omfg juz widze ta tajemniczy ded dziwne wejdz na swoj character i looknij up copy wiec dziwne jak dajesz exit wylogowuje cie po 2 minutach weic pewnie zamkles tibie a nie wylogowales sie dziwne ze taki noob ma konto na forum to jest jak media mark powinni tego zabronic @Edit No chyba ze jakis bug bo mianowicie przytrafilo mi sie kiedys cos takiego ale nie pamietam juz wiec moze moze byc to bug ____________________________________ Zycie jest jak Miriam, wszytsko ladnie pieknie a tu ***... Ostatnio edytowany przez Chemik50 - 20-12-2005 o 15:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() ![]() -.- |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2005
|
![]() Mi tesz sie tak przydarzyło po rocznej przeewie kupilem packa(niech nikt nie mówi że nie umiem sie wylogowywać a po drugie miszkam w domku jeednorodzinnym wiec zedane sosiad z bloku nie mogl mno mnie zabic) no wiec spukałem 7 lvl jak na packa przystalo bardzo szybciutko i sie wylogowalem. Rano wstaje i ded jestem w swiotyni patrze ze m nie zabil trol ;/ no to zmienilem pasy szybciorem i sytuacja sie nie powtórzyłą dziwne żeby tak szybko chack NIEMOŻLIWE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Gildia: Messangers of Chaos