|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2006
|
![]() jestem wlasnie w thais, mam koncowke 8 lvl, profesja to sorc. , przedmioty: dark helmet,plate armor, plate legs, dark shield, battle hammer no i rozdzka ktora mam od NPC. ale jak wiadomo i to nei pomoze przed killami staram sie omijac osoby z czerownymi lub bialymi czaszkami, ale to i tak zawsze nie pomoze. czasem zaatakuje cie ktos po kim sie wogole nie spodziewasz i nie mam szans . nie mam co chwile tyle kasy nawet zeby kupowac life fluid, bo zawsze biore ich kilka i co chwile sie odnawiam i zwiewam czasem sie udaje ( zalezy jaki lvl ma osoba atakujaca ).macie moze na to jakies swoje rady albo sposoby? jesli tak prosze podzielcie sie nimi. wiem ze to pytanie moze jest dla was smieszne ale mnie juz nie bawi co chwile odradzac sie bez jakis przedmiotow i nabijac od nowa levele przez PK
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() Z twojej wypowiedzi wywnioskowalem ze jest to twoja 1 postac. Skoro masz taki problem z PK to bym radzil przeniesc sie na serwer non-pvp, gdzie sie naudzycz dobrze grac i bedziesz w stanie sie jakos obronic.
Na twoim lvl jest ciezko uciec przed PK, a do tego zaczoles w Thais gdzie jest ich najwiecej. Proponowalbym zmienic miasto np. na Venore, gdzie na tym lvl tez mozna expic z powodzeniem (trole, swamp trole, roty). Jezeli nie chcesz zmieniac miasta no to coz, jak zobaczysz PK to uciekaj zawsze do PZ, nos ze soba cos leczacego itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() no tak mi proponowali wlasnie zmienic miasto - slyszalem tez ze warto sie przeniesc do AB - tam tez jest spokojniej?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
|
![]() krypta z trolami w carlin - wystarcza?
1. zaden h-lvl cie nie zaatakuje bo nie jest głupi ( chyba że hack) 2. jak cie zaatakuje niski lvl to uciekasz z krypty i lecisz do depo krzyczac ze Pk cie goni hmm.. jezeli nie radzisz sobie z tym i tak sie o to boisz, proste - zmień server na Non-pvp ( nie moznna sie zabijac) a kilka Uhow w razie Pk nosi sie na 15lvl+ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny gracz
Świat: Harmonia
Poziom: -
Poziom mag.: -
|
![]() Gram na Danerze palkiem, i moge Ci z pewnoscia powiedziec ze w AB rzadko sie jakis PK trafi, a jezeli juz to nie ma 20 lvla nawet (oczywiscie to przyklad z Danery)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() dzięki za wszystkie wypowiedzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() jakie servery non pvp ja akurat gram na non pvp - GUARDIA a jeśli chodzi o pvp to przenieś sie do ab i chodz na trole
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie martw sie ja na początku tez mialam taki strach ze pK mnir zabije... a na dodatek wybralam wlasnie Thais a to byla moja pierwsza postac
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: ~
Imię: nvm retired
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ~
Świat: Xerena
Poziom: 38
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Niemozna powiedziec czy w ab jest bezpieczniej gram na lunarze i mieszkam w Ab ale mam 55 lvl wiec ja sie nie boje o PK czy jakies skule
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Gildia: Underground Warriors
Świat: Refugia
Poziom: 31
Skille: 62/60
Poziom mag.: 5
|
![]() Polecam Refugie, non pvp world
![]() ![]()
17:13 aaa: a juz mialem bohy kupowac :/ 17:14 bbb: nie radze 17:14 aaa: czemu? 17:14 bbb: nie widac ruznicy 17:14 aaa: o to nowosc 17:14 bbb: jak kupilem to myslalem ze sa zepsute --- Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Omg, rozumiem, że jesteś nowy i w ogóle, ale mógłbyś użyć wyszukiwarki i przeczytać FAQ -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Titania
|
![]() Czepiasz sie go nie widzisz ze kolo ma problem?
A jeżeli chodzi o tą całą sprawe to granie na serverach non-pvp jest bez sensy (przynajmniej według mnie) grałem tam i owszem na low lvl szybo sie wbija lvl nikt cie nie zabije ,trenuje sie latwo i mlvl mozna robic ALE pomyślcie sobie tak na 50 lvl czy to nie jest nudne? ktoś podchodzi do ciebie albo gada na priv "ty pe**le " albo coś w tym stylu a ty nic i co mam dać połowie servera ignora za każde słowo które powie? Dla mnie granie na takich servera ma sens poczontkowo ale potem to już zalerzy od gustu. dlatego proponuje jakis normlany server (broń boże pvp!!!) nie nowy (bo ceny są szokujące) Powiem wam że gram na titani i server jest w miare spoko nie ma tu chyba żadnych pk a w samym ab nie ma prawie nikogo PS. Wybur Należy Do Ciebie
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Polar pass
Imię: Szulerski Majsiek
Profesja: Druid
Świat: Pandoria
|
![]() Najlepiej przenieś się do Venore (nie ma tam tylu pk jak np. w Carlin czy Thais) i rób level na swamp trollach a potem na rotach. Na wyższym lv będziesz mógł chodzić do Dark Cathedral wkońcu to nie jest tak daleko.
|
![]() |
![]() |