Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 11-01-2006, 16:17   #1
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny Kinomaniacy?! Czy ciągle żyją?

Witam.

Dokładnie rok temu ( i jeden dzień [10/01/05]) złożyłem podanie do ciekawie zapowiadającej się grupy - Kinomaniacy.

Coś z tą grupą jest chyba nie tak... nie chodzi mi o to, czy moje podanie zostało zaakceptowane czy odrzucone, ale o to, że już od roku w ogóle nic się z nim nie stało! Pisałem parę PW w tej sprawie do Dr.Oma, w odpowiedzi najpierw uzyskałem, że Van jest aktualnie niedostępna lecz w wakacje (2005) powróci na forum, potem dostałem odpowiedź, że Dr.Om nad tym pracuje a na PW wysłane w jesieni w ogóle nie dostałem odpowiedzi. Aktualnie grupa ma dwóch liderów, Van i Dr.Oma, i choć Dr.Om jest na forum czynnie, podania i tak nie zostają rozpatrzane.

Kieruję więc słowa do Dr.Oma - Kinomaniacy to grupa która ma szansę się porządnie rozwinąć, ale nie dojdzie do tego, jeśli żaden lider nie ma czasu się nią zajmować. Skoro ani Ty, ani Van nie jesteście w stanie tego wymogu spełnić może przydało by się znalezienie jakiegoś zastępstwa - nowego lidera który będzie po pierwsze chciał tą grupę moderować a po drugie będzie miał czas.

Mam nadzieje, że uzyskam tym razem jakąś sensowną odpowiedz.
aVe

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-01-2006, 16:28   #2
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

grupa ma dokladnie rok (i kilka dni), a przez ten czas napisano - uwaga - 135 postow. I zalozono 34 tematy. Z czego dokladnie polowa jest moja. A Drom to nób, bo kompletnie olal grupe i zamiast ja zlikwidowac kupe czasu temu to trzyma cos, co juz od dawna nie zyje ;]
hoomik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-01-2006, 16:45   #3
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Pisalem o Kinomaniakach ~2 miesiace temu do Droma ale szybko wylecialo mi to z glowy : d Rzeczywiscie warto by bylo 'wskrzesic' ( chociaz zazwyczaj wskrzesza sie cos co kiedykolwiek zylo ) grupe, bo sporo osob byloby nia zainteresowanych, przestalyby tez powstawac tematy o filmowych nowosciach w OWioN
stary 11-01-2006, 17:19   #4
Tana
The Witch

Tana's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2004

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Z drugiej strony filmowych nowości nie ma znowu tak dużo, by popularne super-produkcje nie mogły mieć tematu na OWiONie. Nie każdy musi być kinomaniakiem by obejrzeć od czasu do czasu coś b. oczekiwanego.

Ale to taki offtop...

Tana jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-01-2006, 17:49   #5
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tana
Z drugiej strony filmowych nowości nie ma znowu tak dużo, by popularne super-produkcje nie mogły mieć tematu na OWiONie. Nie każdy musi być kinomaniakiem by obejrzeć od czasu do czasu coś b. oczekiwanego.

Ale to taki offtop...
No offence, ale od razu widac kto tu sie nie zna... ;p W ciagu ostatnich tygodni bylo tyle hitowych premier, ze w Kinomaniakach bylaby piekna dyskusja - gdyby tylko ta grupa miala wiecej userow niz teraz (a ze teraz nie ma ich chyba wiecej niz 10 to detal )
hoomik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-01-2006, 18:05   #6
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Grupe przydaloby sie reaktywowac. Wieksza ilosc czlonkow napewn sprawilaby, ze chcialoby sie rozmawiac.

A co do autora:Badz cierpliwy. ja czekalem na przyjecie do grupy ok 3-4 miesiecy. Dopiero jak do Droma napisalem, ze grupa jest martwa przyjal mnie

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-01-2006, 18:10   #7
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Napisałem podanie,na odpowiedź czekałem 5 miesiące,i chyba jest negatywna.bo nie piszę mi nic,poprostu spowrotem stary tekst"Aby dołączyć do grupy,sratatatatalalala..."

Wtf? & N/c.. plx

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!
Walekifa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-01-2006, 18:37   #8
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Dajcie lidera hoomowi albo matkowi, oni pewnie daliby rade zajac sie ta grupa...Bo na razie wisi to "w nicosci" - ani nie usunieta grupa, ani nie rozwijajaca sie...
stary 11-01-2006, 19:01   #9
Askara Rook
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: Zabrze

Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Askara
Poziom: 10+
Skille: 20/20
Askara Rook ma numer GG 7044855
Domyślny Pisalem juz tez podanie do tej grupy...

Z mila checia przylaczyl bym sie do takiej grupy lub nawet mogl bym ja poprowadzic. Myslicie ze kolejny noob ktory prosi o wazna funkcje ?? Nio to sie mylicie. W Zabrzu (czyli wmiescie MYM) sa 3 kina Multikino Marzenie i Roma. Wiadomo Multikino Rzadzi nie podzielnie od czasu powstania. Mam w Multikinie Karte Vip, i jestem w 10 osobowej grupie osob ktore sprawdzaja kazda wposzczana produkcje na ekrany jeszcze przed jej pra premiera lub premiera. Co to znaczy ? Ze sprawdzamy zgodnosc napisow , jakos dziwieku i samego filmu oraz oceniamy go. Ocena trafia do Wawy i wszystkie oceny z calej polski sie sumuja, ale po co to im (te oceny) to nie wiem. W kazdym razie na karcie mam od 5 lat (w tej chwili mam 20) zaliczone ponad 90% wszystkich filmow w Multikinie Romie i Marzeniu. Ostatnie moje filmy to " Opowiesci z Narmii""Pila II""Jarhead""Widmo""Wykolejony".

W kinie spedzam kilka godzin tygodniowo, gdyz uwielbiam to. Moze i jestem jakos odchylony od normy i nie mam na co kasy wydawac aczkolwiek to lubie i nie zamiezam z tego rezygnowac.
Askara Rook jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-01-2006, 06:00   #10
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek
Grupe przydaloby sie reaktywowac. Wieksza ilosc czlonkow napewn sprawilaby, ze chcialoby sie rozmawiac.

A co do autora:Badz cierpliwy. ja czekalem na przyjecie do grupy ok 3-4 miesiecy. Dopiero jak do Droma napisalem, ze grupa jest martwa przyjal mnie
Nie chodzi tu o cierpliwość, chodzi raczej o to, by ktoś zaczął się czynnie tą grupą zajmować, ktoś kto ma czas sprawdzać zgłoszenia i inne takie, a nie by zgłoszenie leżało sobie rok bez celu...

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-02-2006, 15:22   #11
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

up we go : )
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania