|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Witam.
Dokładnie rok temu ( i jeden dzień [10/01/05]) złożyłem podanie do ciekawie zapowiadającej się grupy - Kinomaniacy. Coś z tą grupą jest chyba nie tak... nie chodzi mi o to, czy moje podanie zostało zaakceptowane czy odrzucone, ale o to, że już od roku w ogóle nic się z nim nie stało! Pisałem parę PW w tej sprawie do Dr.Oma, w odpowiedzi najpierw uzyskałem, że Van jest aktualnie niedostępna lecz w wakacje (2005) powróci na forum, potem dostałem odpowiedź, że Dr.Om nad tym pracuje a na PW wysłane w jesieni w ogóle nie dostałem odpowiedzi. Aktualnie grupa ma dwóch liderów, Van i Dr.Oma, i choć Dr.Om jest na forum czynnie, podania i tak nie zostają rozpatrzane. Kieruję więc słowa do Dr.Oma - Kinomaniacy to grupa która ma szansę się porządnie rozwinąć, ale nie dojdzie do tego, jeśli żaden lider nie ma czasu się nią zajmować. Skoro ani Ty, ani Van nie jesteście w stanie tego wymogu spełnić może przydało by się znalezienie jakiegoś zastępstwa - nowego lidera który będzie po pierwsze chciał tą grupę moderować a po drugie będzie miał czas. Mam nadzieje, że uzyskam tym razem jakąś sensowną odpowiedz. aVe
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() grupa ma dokladnie rok (i kilka dni), a przez ten czas napisano - uwaga - 135 postow. I zalozono 34 tematy. Z czego dokladnie polowa jest moja. A Drom to nób, bo kompletnie olal grupe i zamiast ja zlikwidowac kupe czasu temu to trzyma cos, co juz od dawna nie zyje ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Pisalem o Kinomaniakach ~2 miesiace temu do Droma ale szybko wylecialo mi to z glowy : d Rzeczywiscie warto by bylo 'wskrzesic' ( chociaz zazwyczaj wskrzesza sie cos co kiedykolwiek zylo ) grupe, bo sporo osob byloby nia zainteresowanych, przestalyby tez powstawac tematy o filmowych nowosciach w OWioN
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Z drugiej strony filmowych nowości nie ma znowu tak dużo, by popularne super-produkcje nie mogły mieć tematu na OWiONie. Nie każdy musi być kinomaniakiem by obejrzeć od czasu do czasu coś b. oczekiwanego.
Ale to taki offtop... ![]()
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Grupe przydaloby sie reaktywowac. Wieksza ilosc czlonkow napewn sprawilaby, ze chcialoby sie rozmawiac.
A co do autora:Badz cierpliwy. ja czekalem na przyjecie do grupy ok 3-4 miesiecy. Dopiero jak do Droma napisalem, ze grupa jest martwa przyjal mnie ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Napisałem podanie,na odpowiedź czekałem 5 miesiące,i chyba jest negatywna.bo nie piszę mi nic,poprostu spowrotem stary tekst"Aby dołączyć do grupy,sratatatatalalala..."
Wtf? & N/c.. plx ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Dajcie lidera hoomowi albo matkowi, oni pewnie daliby rade zajac sie ta grupa...Bo na razie wisi to "w nicosci" - ani nie usunieta grupa, ani nie rozwijajaca sie...
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Rookstayer
Imię: Askara Rook
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie Formalna Guilda
Świat: Askara
Poziom: 10+
Skille: 20/20
![]() |
![]() Z mila checia przylaczyl bym sie do takiej grupy lub nawet mogl bym ja poprowadzic. Myslicie ze kolejny noob ktory prosi o wazna funkcje ?? Nio to sie mylicie. W Zabrzu (czyli wmiescie MYM) sa 3 kina Multikino Marzenie i Roma. Wiadomo Multikino Rzadzi nie podzielnie od czasu powstania. Mam w Multikinie Karte Vip, i jestem w 10 osobowej grupie osob ktore sprawdzaja kazda wposzczana produkcje na ekrany jeszcze przed jej pra premiera lub premiera. Co to znaczy ? Ze sprawdzamy zgodnosc napisow , jakos dziwieku i samego filmu oraz oceniamy go. Ocena trafia do Wawy i wszystkie oceny z calej polski sie sumuja, ale po co to im (te oceny) to nie wiem. W kazdym razie na karcie mam od 5 lat (w tej chwili mam 20) zaliczone ponad 90% wszystkich filmow w Multikinie Romie i Marzeniu. Ostatnie moje filmy to " Opowiesci z Narmii""Pila II""Jarhead""Widmo""Wykolejony".
W kinie spedzam kilka godzin tygodniowo, gdyz uwielbiam to. Moze i jestem jakos odchylony od normy i nie mam na co kasy wydawac aczkolwiek to lubie i nie zamiezam z tego rezygnowac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun