|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2004
|
![]() Mam takie pytanie np zapisze sie do gildi i gildia ta bedzie posiadac gildia house czy jak mam facc to moge miec tam swoj wlasny pokuj w ktorym ja moge decydowac kogo zaprosic do owego pokoju a nie tak ze to jest kogos i on mnie zaprasza i niby to jest moje .
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Raczej nie możesz.
![]() |
![]() |
#3 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Tylko ty mozesz wejs do swojego pokoju/nieozesz zapraszac luzo(poprawdze mnie o ile sie myle)Jesliinny mieszkaniec gh zostawi dzwi otawrte beziesz mugl wejsc do jego pokoju.
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2004
|
![]() opiszczie cos wiecej bo narazie nic nie rozumie 2 rozne odpowiedzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
|
![]() tylko lider gildii moze cie zaprosci do GH, tylko on moze przypisac ci umiejetnosc otwierania poszczegolnych drzwi do kazdych drzwi oddzielnie. I gdy dostajesz pokuj, on wpisuje specja;na komende i wtedy mozesz otwierac i zamykac dzrwi od swojego pokoju i nikt inny nie moze go otworzyc, ale kazdy moze wejsc do twojego mpokoju jezeli sa otwarte drzwi ( jezeli cos pokrecilem to prosze pisac)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() TO jest tak:
Lider gildi moż każdemu przyznawać otwierania danych drzwi lub przebywania w gh. NP: lider podchodzi do drzwi danego pokoju wypoowiada odpowiednią komęde i wspuje kto może otwierać drzwi do pokoju. Ale co do wchodzenia do gh to ldier podchodzi do gluwnych drzwi wypowiada odpowiednią komęde i wpsuje kto może wchodzić. Wiem to bo widziałem jak nasz Guild Master to robił ![]() |
![]() |
![]() |