|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2004
![]() |
![]() Mam taki problem jak gram w tibie to prawie zawsze mam lagi a czasami takie że za każdym razem wyrzuca mnie z serwera. Czym może to być spowodowanie mam komputer na Amd Athlon Xp 2200+ i 256mb ramu. A łącze stałe w taki sposób:
Kozystam z łącza od tp DSL+ dla biznesu 512kb/s rozdzielone na pare komuterów (lagi są nawet jak jestem sam na całą sieć) w sieci jet o koło 5 kompów i 1serwer |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() Hmm
a) grasz na amerykanskim servie b) ktos u was non stop sciaga z kazzy ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() albo cos z laczem caly czas nawala(w co watpie) albo wszyscy w tibi sie na ciebie uwzieli i spamuja albo grasz jak jest prawie pelno ludu na serwach ( wtedy prawie zawsze sa lagi)
jelsi to nie jest jeden z wymienionych wyzej powodow to bardzo mi przykro . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2004
![]() |
![]() Nowięc tak....
-Ja mam połączenie z tamtą siecią przez besprzewodówke -Gram na azurze -chyba nikt nie urzywa kazzy |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() jezeli to bezprzewodowe to jest radiowe to tak bedziesz mial
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() ja tez mam bezprzewodowe ale jakos lagow nie mam ... jak juz to wtedy co wszyscy czyli jak sie caly serv laguje ale to juz wina cipow a nie kompa czy lacza
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() Prawdopodobnie wina łącza a dokładniej to ktoś pewnie używa programów typu Kazaa, eMule itd.
urzywać -> używać |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() tez mam lacze 512 podzielone na 5 na poczatku byly lagi ze ja pierdole ale potem zagrozilem ze jesli u kogos kazze na kompie zobatrze to kable pood*******am i od tego czasu lagi sa raz na jakis czas ale wtedy wystarczy reset compa ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja terz ma bez przewodówke :[
CZsami muślem ze by wyjść z tibi ale to nic nie daje czeba się przyzwyczajić (ale czensto niema magów i czasami przechodzą) wienc nie załamuj się iw alcz ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
|
![]() Ja tez mam lagi jeden ziomal poradzil mi zebym zmienil kompa wywalil go przez okno powiedzial ze on tak zrobil a potem go stary z kapciem po domu ganial i kablem od zelazka bil
![]()