![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 11x
Poziom mag.: 6x
![]() |
![]() Wiatm.Gram w AQ i nie wiem skąd wziąść potiony.W Mage Shop robie sobie tylko pojedynczo mana potiony(niestety można tylko 1),ale health potionów nie darady,więc mam pytanie...czy można gdzieś kupić te potiony.Po zalogowaniu jest po 1,ale to za mało na niektóre potwory.Jeśli walcze z potworem troszke mocniejszym to nie mam z nim szans,bo zaraz kończą mi sie i musze uciekać,a zostaje mu 50-100hp,a czasmi nawet mniej
![]() Prosze o szybką odp.;] Pozdro Zamknięty Ostatnio edytowany przez Thunus - 16-05-2008 o 16:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dużo jest tematów o AQ tam powinieneś napisać a nie nowy temat zakładać.
A najlepiej napisz na forum Aq. Tyle |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
|
![]() Jest już polska Wersja AQ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
|
![]() Powinieneś sie zapytać o to na jakimś forum o AQ... Ale znaj moje dobre serce. Idziesz do magic shopu > prosisz gościa żebyś mógł pooglądać sklep > z półek wrzucasz składniki do jakiejś misy/czegoś tam> jak będziesz miał szczęście to dostaniesz tele do miejsca w którym stoczysz walkę z potworami o potiony. Pewnie gdzieś sie pomyliłem ale ostatnio w to grałem 2 lata temu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Idziesz do Twilly'ego, dajesz "Heard any rumors ?", bierzesz tego questa i walczysz do momentu, w którym trafisz na stwora, który daje ci bodajże 7 mikstur leczniczych.
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 11x
Poziom mag.: 6x
![]() |
![]() @Kozunek
Cytuj:
W tematach innych o AQ nie znalazłem nic o potionach czy można je kupić tylko,że w MS można je sobie zrobić. Dzięki za odp.,"pomogliście"mi.Szukałem na innych forach o AQ i nic o tym nie znalazłem. |
|
![]() |
![]() |