|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
Pokaż wyniki sondy: Kto wygra? | |||
Swapzor i koledzy. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 37.14% |
Xait i reszta. |
9 | 25.71% |
Niemam zdania. |
5 | 14.29% |
Nie licze na nikogo. |
8 | 22.86% |
Głosujących: 35. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Hegemon
Profesja: Knight
Świat: Askara
Poziom: 45
Skille: 69/67
Poziom mag.: 5
|
![]() Witam państwa. Otuż wybuchła nowa wojna na Selenie. Jest prowadzona między Swapzorem (według niektórych najlepszym graczem na Selenie) i jego "elo ziomkami" a Garm, Szarancz, Alphon, Healek, Luicifeer, Mortech Nocturna, Xait, Dark Xari! Cytuję Swapzora:
Cytuj:
Nie wiem na kogo liczyć ![]() ![]() Cytuj:
Podobno blokneli Swapzora(obaj knighci) a wiadomo palek bez tarczy. Każdy korzysta z czego może. @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Wypowiedź Xaita: Cytuj:
![]() Jedno wiem napewno - wojna może zrobić zwrot serwera o 180 stopni! PS. GZ Imer za 100lv ![]() PS 2. Postaram się wrzucic jakieś screeny albo wywiady z wysokimi poziomami co myślą o wojnie. Ostatnio edytowany przez Sir Zielak Lord - 01-04-2006 o 15:33. |
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Porób te wywiady jak mozesz bo zupełnie nie wiem jaki jest powód wojny.Swapzor zawsze wydawał mi się w porządku i trochę mi go żal bo większe szanse na zwycięstwo ma Fraternity.Nie wiem jak będzie wygladała Selena za panowania Xaita , Alphona i Healka ale obecnie jest w porządku.Nie warto tego zmieniać.W ogóle po co ta wojna? Może przeszkadza im że Swapzor ma najwyższy lvl ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() O jej
![]() Jednak kolega ma racje co do szans narazie ekipa Xaita ma większe szanse. Jednak nic nie wiadomo. ![]() ![]() @@@@@ Co do Swapzora to on jest nawet spoko a wojne wywołał w napływie szału - jakieś kłutnie z osobami z serwa albo jakieś pogłoski o PA (na początku podałem wypowiedź Swapzora). Jeśli jednak Szwedzi się zjednoczą a Polacy nie to marne szanse ;/. I tak mi to zwisa kto wygra ;P może skończą się czasy gdzie Nocturni i inni zabijają bez skrupułów niższe levele bo majom plecy. @@@@@ PS. Nastepnym razem wywiad ![]() PS 2. Jeśli ktoś uważa, że ma lepsze PvP od kogoś tam to proszę aby się nie obrażał nie wszystkich sposób wymienić ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Zielak Lord - 28-03-2006 o 14:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() OK.Teraz już wiem.
@@@ Z tego co mi się wydaje jedynym Polakiem na wojnie jest Voyant ale mogę sie mylić.W tym wypadku nie można mówić że walczą Szwedzi z Polakami. @@@ Slashe mają dobre pvp i przyłaczenie się ich do którejś ze stron byłoby zauważalne. @@@ Jeśli Xait nie jest Polakiem to nie wiem czy mógłby stać się naszą dumą. btw Jeśli napisałem jakieś głupoty to mnie doinformuj plax ![]() pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 03 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() szkoda gadać ![]() Cytuj:
"a wiadomo palek bez tarczy" ekhm nie widziałem pałka co by tarczy nie nosił na tym lvlu ale nvm ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Zielak Lord - 28-03-2006 o 20:30. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
|
![]() Oto rozmowa z Paladynem, 55 lvelowcem - niestety niechciał on udostepnić nam nicku więc nazwiemy go "XxX":
Cytuj:
Oraz chciał bym powiadomić, że Gildia Section Eight powiadomiła o neutralności w wojnie. Jednak podkreśliła, że jeśli jakiś członek tejże gildi zostanie zaatakowany dołączy sie ona do wojny! Ostatnio edytowany przez Sir Zielak Lord - 28-03-2006 o 21:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
|
![]() I oto hit wieczoru - WYWIAD Z HEALKIEM (117 Ek) - oryginal nie poprawiany:
Cytuj:
![]() ![]() Oto mój wywiad - dołanczam screena z Carlin ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Zielak Lord - 29-03-2006 o 09:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Wiec no co jestem w wojnie i dobrze, to co lubie.
Cytuj:
Btw. Lepiej sobie poczytajcie www.tibia.com/forum bo tam wiele wiecej znajdziecie niz tu... chyba ze tak super umiecie angielski chociaz nie dziwie sie bo polacks tak juz maja ze po eng sie z nimi nie sposob dogadac ![]()
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
PS. Jeśli ktoś chce poprawiać PvP niech gra na OTS a potem w zwykłą Tibie. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A co do Screena dołączonego do wywiadu z Healkiem to tak Stoi Sir Fagas który Zaje..... Healkowi Master Mind Shield i Golden Legsy, i chciał sprzedać to na allegro. |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
Byli w tej samej gildii, Fagas spytal sie Healka czy porzyczy mu do ss, no a Healek stwierdzil ze sa w tej samej gildii to moze mu zaufac. Szkoda ze na wojnie narazie impas
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Hu cie to :]
Imię: Zwierz
Gildia: Rangers Of Justice
Świat: Furora
Poziom: 100
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
|
![]() [quote=IwanuS]wtf? Przecież ty gościu nawet nie wiesz co piszesz! No i kiedy do jasnej ciasnej wy pojmiecie ze nie ma w grze POLACY vs SZWEDZI!
![]() szkoda gadać ![]() Co Ty wiesz ? Wogole wiesz co mowisz ? ![]() Ja Ci zapodam sytuacje z dwoch serverow na ktorych gralem: ~~ wiec na Valori Bound swego czasu gildia skaldajaca sie z samych graczy ze szwecji, ktos tam odnich zrobil post ze Br niemaja zycia na tym serveze poczym zaczeli zabijac kazdego Br, nastepnie jak pewien polak z 120+ sie zapytal o dolaczenie do Bound wysmaili go pytajac sie miedzy soba: "We have any Polacks in guild HAHA ? " oczywiste bylo ze niemaja i niebeda miec... ~~druga sytuacja z Nebuli, swe robiac snake ataki po przegranej wojnie zabijali ludzi niebioracych udziaul w wojnie wczesniej ani z nia powiazanych, lecz osoby te laczyla jedna cecha w komencie Location ![]() Wymienione sytuacje wyzej dotycza grup zadzocych na serverach... ![]() Wiec co ty mowisz ze niema Swe vs Pl itd ? ![]() Ostatnio edytowany przez Podroznik - 30-03-2006 o 12:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Jednak to najwięcej polaków kradnie loot itp. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 03 2005
|
![]() Cytuj:
a to panie mastah że masz 100 lvl nie oznacza że innych możesz od newbie wyzywać! Znasz mnie że mnie newbie nazywasz? zresztą jak i kolejny pan Zielak! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Hu cie to :]
Imię: Zwierz
Gildia: Rangers Of Justice
Świat: Furora
Poziom: 100
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Gram pare lat w ta gra niepierwszy moj lvl solo taki i mysle ze newbie jestes, bo oczywiste jest ze jak jest ekipa to z 1 kraju i przewaznie ktora sie zna z rl,i chyba jasne jest ze jak chce zadzic serverem to wytnie najlepszego "obcego gracza" zeby niebylo zagrozenia... Skancza ze Swapzorem~~ wezma sie za reszte lmao. Pozyjemy zobaczymy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
|
![]() kolejny odcinek w cyklu "wybitni polacy o sytuacji na servie".
jak takie 20-30lvl noobki zaczynaja cos pisac, o matko ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do wojny gildia Swapzora moze zaliczyc kilka fragów i nic wiecej o detronizacji Fraternity nie ma mowy...
![]() |