Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Pokaż wyniki sondy: Kto wygra?
Swapzor i koledzy. 13 37.14%
Xait i reszta. 9 25.71%
Niemam zdania. 5 14.29%
Nie licze na nikogo. 8 22.86%
Głosujących: 35. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 26-03-2006, 22:13   #1
Sir Zielak Lord
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Na emeryturze
Imię: Hegemon
Profesja: Knight
Świat: Askara
Poziom: 45
Skille: 69/67
Poziom mag.: 5
Evul WAR Declaration

Witam państwa. Otuż wybuchła nowa wojna na Selenie. Jest prowadzona między Swapzorem (według niektórych najlepszym graczem na Selenie) i jego "elo ziomkami" a Garm, Szarancz, Alphon, Healek, Luicifeer, Mortech Nocturna, Xait, Dark Xari! Cytuję Swapzora:

Cytuj:
So wich ppl wanna have a war against me and my friends ?

I heard some ppl wanted to kill me after almost killing a PA called kimz da'crox.

So i ask you all this: Who here on selena want to war me and have a grudge against me so i know who to attack....
Sign up
Jednocześnie Szwed odeszedł z gildi Section 8 i utworzył Timestamp.

Nie wiem na kogo liczyć Zapewne wygrają lepsi raczej ekipa Xaita ma większe szansę chyba, że wszystkie swe zjednoczą się . Najnowsze źrudła donoszą, że Swapzor zaliczył deda:
Cytuj:
Mar 24 2006, 13:12:32 CET
Killed at Level 130 by Healek and by Xait
Zobaczymy co się stanie.
Podobno blokneli Swapzora(obaj knighci) a wiadomo palek bez tarczy. Każdy korzysta z czego może.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Wypowiedź Xaita:
Cytuj:
Just to make everything clear.
All who join the guild "Timestamp" (Swapzors guild) will be hunted. So please dont say you didnt know it when you get killed.
Myśle, że wojna się zaczeła na poważnie zresztą już wzieli się do roboty
Jedno wiem napewno - wojna może zrobić zwrot serwera o 180 stopni!

PS. GZ Imer za 100lv

PS 2. Postaram się wrzucic jakieś screeny albo wywiady z wysokimi poziomami co myślą o wojnie.

Ostatnio edytowany przez Sir Zielak Lord - 01-04-2006 o 15:33.
Sir Zielak Lord jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-03-2006, 20:33   #2
Mission Arz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 01 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Porób te wywiady jak mozesz bo zupełnie nie wiem jaki jest powód wojny.Swapzor zawsze wydawał mi się w porządku i trochę mi go żal bo większe szanse na zwycięstwo ma Fraternity.Nie wiem jak będzie wygladała Selena za panowania Xaita , Alphona i Healka ale obecnie jest w porządku.Nie warto tego zmieniać.W ogóle po co ta wojna? Może przeszkadza im że Swapzor ma najwyższy lvl ?
Mission Arz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-03-2006, 21:38   #3
Sir Zielak Lord
Użytkownik forum

Pergamin

O jej Wczytaj się dokładniej. To Swapzor wywołał wojnę.
Jednak kolega ma racje co do szans narazie ekipa Xaita ma większe szanse. Jednak nic nie wiadomo. Do Swapzora lub do Healka może dołączyć się cała rodzina Slash (moim zdaniem największe PA z najlepszym PvP oprucz Xana Verticasa). Z drugiej strony nie wiadomo co z innymi rodzinami: Nocturnów, Vidfieme , Verticas (jejeje PL). Narazie wojna jest w początkowej fazie i leje sie pierwsza krew sądze, że już niedługo mogą się wciągnąć w nią inne osoby (niektóre gildie zdeklarują poparcie).

@@@@@
Co do Swapzora to on jest nawet spoko a wojne wywołał w napływie szału - jakieś kłutnie z osobami z serwa albo jakieś pogłoski o PA (na początku podałem wypowiedź Swapzora). Jeśli jednak Szwedzi się zjednoczą a Polacy nie to marne szanse ;/. I tak mi to zwisa kto wygra ;P może skończą się czasy gdzie Nocturni i inni zabijają bez skrupułów niższe levele bo majom plecy.

@@@@@

PS. Nastepnym razem wywiad

PS 2. Jeśli ktoś uważa, że ma lepsze PvP od kogoś tam to proszę aby się nie obrażał nie wszystkich sposób wymienić . I oczywiście nie wszyscy Nocturni to PA.

Ostatnio edytowany przez Sir Zielak Lord - 28-03-2006 o 14:56.
stary 27-03-2006, 22:37   #4
Mission Arz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 01 2006

Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

OK.Teraz już wiem.

@@@
Z tego co mi się wydaje jedynym Polakiem na wojnie jest Voyant ale mogę sie mylić.W tym wypadku nie można mówić że walczą Szwedzi z Polakami.

@@@
Slashe mają dobre pvp i przyłaczenie się ich do którejś ze stron byłoby zauważalne.

@@@
Jeśli Xait nie jest Polakiem to nie wiem czy mógłby stać się naszą dumą.

btw
Jeśli napisałem jakieś głupoty to mnie doinformuj plax

pzdr
Mission Arz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-03-2006, 03:23   #5
IwanuS
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 03 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Zielak Lord
Witam państwa. Otuż wybuchła nowa wojna na Selenie. Jest prowadzona między Swapzorem (według niektórych najlepszym graczem na Selenie) i jego "elo ziomkami" a Garm, Szarancz, Alphon, Healek, Luicifeer, Mortech Nocturna, Xait, Dark Xari! Cytuję Swapzora:
Cytuj:
Jeśli jednak Szwedzi się zjednoczą a Polacy nie to marne szanse ;/.
wtf? Przecież ty gościu nawet nie wiesz co piszesz! No i kiedy do jasnej ciasnej wy pojmiecie ze nie ma w grze POLACY vs SZWEDZI! nie istnieje nic takiego jak wojny pomiędzy krajami a tylko pomiędzy poszczególnymi graczami i nie ma znaczenia skąd pochodzą! sami tworzycie sobie otoczke cholera wie czego, czy to dla was może taki klimat rpg? wow zniszczmy szwedów bo szwedzi są be itp itd
szkoda gadać

Cytuj:
Zobaczymy co się stanie.
Podobno blokneli Swapzora(obaj knighci) a wiadomo palek bez tarczy. Każdy korzysta z czego może.
boże jak już chcesz cokolwiek pisać to se ściągnij film jak padł a nie piszesz "podobno ...."
"a wiadomo palek bez tarczy" ekhm nie widziałem pałka co by tarczy nie nosił na tym lvlu ale nvm
IwanuS jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-03-2006, 14:07   #6
Sir Zielak Lord
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Z tego co mi się wydaje jedynym Polakiem na wojnie jest Voyant ale mogę sie mylić.W tym wypadku nie można mówić że walczą Szwedzi z Polakami.
Sorki, źle ujołem temat. Chodziło mi o to że ciekawe jest czy polacy staną pojakiejś stronie i czy stworzą wojnę przeciwko Szwedom.

Cytuj:
Slashe mają dobre pvp i przyłaczenie się ich do którejś ze stron byłoby zauważalne.
Narazie rodzina ta nie dołączyła się do wojny.

Cytuj:
Jeśli Xait nie jest Polakiem to nie wiem czy mógłby stać się naszą dumą.
Gafa - poprawione.

Cytuj:
wtf? Przecież ty gościu nawet nie wiesz co piszesz! No i kiedy do jasnej ciasnej wy pojmiecie ze nie ma w grze POLACY vs SZWEDZI! nie istnieje nic takiego jak wojny pomiędzy krajami a tylko pomiędzy poszczególnymi graczami i nie ma znaczenia skąd pochodzą! sami tworzycie sobie otoczke cholera wie czego, czy to dla was może taki klimat rpg? wow zniszczmy szwedów bo szwedzi są be itp itd
szkoda gadać
Widze, że nieznasz realiów Seleny. Tutaj NIEKTÓRZY Szwedzi pozwalają sobie na zadurzo. Podkreślam, że nie wszyscy Szwedzi! Większość jest uczciwa i spoko.

Cytuj:
boże jak już chcesz cokolwiek pisać to se ściągnij film jak padł a nie piszesz "podobno ...."
"a wiadomo palek bez tarczy" ekhm nie widziałem pałka co by tarczy nie nosił na tym lvlu ale nvm
Ja nie bazuje tylko na filmach. Co do tego po wybadaniu sprawy masz racje. Choć częściowo przecież jak paladyn ma kuszę nie nisi tarczy - o to mi chodzło . Dorwali Swapzora kiedy on był 50% afk - czyli był przy kompie ale się uczył czy coś w tym stylu . Tak mi powiedział: I was studding. Sorki ale niemam jego wypowiedzi ;/ zamknołem PW.

Ostatnio edytowany przez Sir Zielak Lord - 28-03-2006 o 20:30.
stary 28-03-2006, 14:54   #7
Sir Zielak Lord
Użytkownik forum

Domyślny

Oto rozmowa z Paladynem, 55 lvelowcem - niestety niechciał on udostepnić nam nicku więc nazwiemy go "XxX":

Cytuj:
13:24 Amor Raka: Cześć.
13:24 XxX: Cześć.
13:24 Amor Raka: Możemy chwile porozmawiać?
13:24 XxX: Tak.
13:25 Amor Raka: Chciałbym przeprowadzić z tobą wywiad na temat wojny.
13:25 XxX: Jakiej wojny?
13:26 Amor Raka: Na naszym serwerze. Nie wiedziałeś?
13:26 XxX: Nie, ponieważ byłem "offline" przez jakiś czas.
13:26 XxX: Ale swoje wiem.
13:26 Amor Raka: tzn.?
13:27 XxX: To, co na mieście gadają.
13:27 Amor Raka: A co gadają?
13:27 XxX: Różne rzeczy
13:29 Amor Raka: A mógł byś nam przytoczyć to, co gadają na mieście?
13:29 XxX: No ze jest wojna……….
13:29 XxX: że Swapzor padł……..
13:30 XxX: Ponieważ chciał pomóc Polakom.
13:31 Amor Raka: Czyli sytuacja się komplikuje Inni twierdzom , ze pokłócił się ze Szwedami.
13:32 XxX: No jeden pies.
13:32 Amor Raka: LoL A co sądzisz o szansach poszczególnych stron?
13:32 XxX: Wyrównane…..
13:33 XxX: ale Szwedzi maja dobre boty.
13:33 Amor Raka: A może majom dobre PvP?
13:33 XxX: w to wątpię…..
13:34 XxX: Czy widziałeś żeby jakiegoś swe zabili na afku?
13:34 XxX: Nie, ponieważ maja boty na uhanie.
13:34 Amor Raka: A za kim jesteś?
13:42 Amor Raka: To jesteś za Swapzorem czy Xaitem?
13:43 XxX: swapzor.
13:43 Amor Raka: Ok thx
13:43 Amor Raka: Dzięki za wywiad.
13:43 XxX: k
13:44 Amor Raka: PA
Błędy poprawione by "MS Word".

Oraz chciał bym powiadomić, że Gildia Section Eight powiadomiła o neutralności w wojnie. Jednak podkreśliła, że jeśli jakiś członek tejże gildi zostanie zaatakowany dołączy sie ona do wojny!

Ostatnio edytowany przez Sir Zielak Lord - 28-03-2006 o 21:53.
stary 28-03-2006, 21:48   #8
Sir Zielak Lord
Użytkownik forum

Domyślny

I oto hit wieczoru - WYWIAD Z HEALKIEM (117 Ek) - oryginal nie poprawiany:

Cytuj:
20:23 Amor Raka: Hiho
20:23 Amor Raka: Can we talk about war?
20:24 Healek: ?
20:24 Amor Raka: I am from tibia.pl
20:24 Amor Raka: And i get some informations about Selena War
20:24 Healek: yeah
20:24 Amor Raka: So can we talk?
20:24 Healek: sure
20:24 Amor Raka: Thx
20:25 Amor Raka: So:
20:25 Amor Raka: Did you was Swapzor freind?
20:25 Healek: yeah before i was
20:26 Amor Raka: And how it started (war)?
20:27 Healek: He killed a friend and was already on the way to get hunted before he killed him becuse off accusing me to steal money from his brother and writed it on the forum and alot off things
20:27 Healek: so then my temper was higher then ever
20:27 Healek: so we just waited for the wrong move from his side
20:27 Amor Raka: Mhm
20:28 Healek: and there it come when he killed our friend
20:28 Amor Raka: And maybe can you said us. Do you plaining oppen battle?
20:28 Amor Raka: Or traping Swapzor?
20:28 Healek: If its needed ofcours we will fight in an open battle.. but atm we dont know who will join Swapzor.. so we are waiting for some action from there side
20:29 Amor Raka: So you are sure you win war?
20:29 Healek: U can never be sure off anything.. but what i think, yes we will win..
20:29 Healek: but everything can happen in a war
20:30 Amor Raka: Yea only Good have know everything
20:31 Amor Raka: Are any family will yoin to your or Swapzors guild. And do you think Swapzor is Poland ppl protector?
20:32 Healek: I dont if anyone will join any side so that i cant answear... Yeah i think his the pl protector.. he takes them before us..
20:33 Amor Raka: Maybe we can took screen?
20:33 Healek: from?
20:33 Amor Raka: You stey at depot and say: WE Will WIN
20:36 Healek: hehe
20:36 Healek: if u want a screen come to me
20:36 Amor Raka: where are you?
20:36 Healek: in Venore
20:37 Amor Raka:
20:41 Healek: when will this come on tbia.pl?
20:41 Amor Raka: today
20:41 Healek: nice
Coś dla osob nie potrafiących po angielsku. W wywiadzie Healek stwierdził, że tracił cierpliwość od dłuższego czasu Wkońcu postanowili zabić Swapzora jednocześnie czekając na jakiś zły ruch z jego strony(tak doszło do wojny). Natomiast on i jego ekipa nie boij sie otwartej walki oraz nowych przyjaciół Swapzora jednocześnie twierdząc, że mają większe szansę na wygraną

Oto mój wywiad - dołanczam screena z Carlin

Ostatnio edytowany przez Sir Zielak Lord - 29-03-2006 o 09:00.
stary 28-03-2006, 23:43   #9
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Wiec no co jestem w wojnie i dobrze, to co lubie.

Cytuj:
Ja nie bazuje tylko na filmach. Co do tego po wybadaniu sprawy masz racje. Choć częściowo przecież jak paladyn ma kuszę nie nisi tarczy - o to mi chodzło . Dorwali Swapzora kiedy on był 50% afk - czyli był przy kompie ale się uczył czy coś w tym stylu . Tak mi powiedział: I was studding. Sorki ale niemam jego wypowiedzi ;/ zamknołem PW.
Ciekawe ze byl 50% afk jak chlal manasy i uhal sie jak glupi... Ma niezle podzielna uwage skoro potrafil sie tak szybko uhac a jednoczesnie sam wpadl w trapa i sam pogarszal swoja sytuacje. Widziales chociaz film czy po prostu jestes tak naiwny ze we wszystko wierzysz? Byl na bocie na pewno bo nie widze innego wyjscia jak to ze mial 5 sekund na to zeby dobic Xariego i tego nie zrobil itd.

Btw. Lepiej sobie poczytajcie www.tibia.com/forum bo tam wiele wiecej znajdziecie niz tu... chyba ze tak super umiecie angielski chociaz nie dziwie sie bo polacks tak juz maja ze po eng sie z nimi nie sposob dogadac
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-03-2006, 08:55   #10
Sir Zielak Lord
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Ciekawe ze byl 50% afk jak chlal manasy i uhal sie jak glupi... Ma niezle podzielna uwage skoro potrafil sie tak szybko uhac a jednoczesnie sam wpadl w trapa i sam pogarszal swoja sytuacje. Widziales chociaz film czy po prostu jestes tak naiwny ze we wszystko wierzysz? Byl na bocie na pewno bo nie widze innego wyjscia jak to ze mial 5 sekund na to zeby dobic Xariego i tego nie zrobil itd.
Oglondałem film. Chodsziło mi oto, że gdy zaczeli go atakowac był afk ale potem przyszedł. Co do bota to na selenie duzo wysoko poziomowców używa ich ponieważ albo są leniwi, albo mają słabe PvP

Cytuj:
Btw. Lepiej sobie poczytajcie www.tibia.com/forum bo tam wiele wiecej znajdziecie niz tu... chyba ze tak super umiecie angielski chociaz nie dziwie sie bo polacks tak juz maja ze po eng sie z nimi nie sposob dogadac
Nie wszyscy potrafią rozmawiać po angielsku. Znam wielu ludzi, którzy potrafią tylko: buy, sell, NooB, fuck, scru you, OMG itp. Więc potrzeba wiadomości po polsku.

PS. Jeśli ktoś chce poprawiać PvP niech gra na OTS a potem w zwykłą Tibie.
stary 29-03-2006, 22:05   #11
Som~
Guest

Domyślny

Cytuj:
W wywiadzie Healek stwierdził, że tracił cierpliwość od dłuższego czasu
Jak byś był bardziej doinformowany to byś wiedział że głównym powodem "wojny" pomiędzy Swapzorem a Xaitem i Healkiem było to że zabił Kimz Da'Crox czyli poprostu ubił Garma.
A co do Screena dołączonego do wywiadu z Healkiem to tak Stoi Sir Fagas który Zaje..... Healkowi Master Mind Shield i Golden Legsy, i chciał sprzedać to na allegro.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 29-03-2006, 22:53   #12
Sir Zielak Lord
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Som~
Jak byś był bardziej doinformowany to byś wiedział że głównym powodem "wojny" pomiędzy Swapzorem a Xaitem i Healkiem było to że zabił Kimz Da'Crox czyli poprostu ubił Garma.
A co do Screena dołączonego do wywiadu z Healkiem to tak Stoi Sir Fagas który Zaje..... Healkowi Master Mind Shield i Golden Legsy, i chciał sprzedać to na allegro.
Zgadza się ale w wywiadzie Healek powiedział, że tracił cierpliwość do Swapzora od dłuższego czasu A co do screena i Sir Fagasa - osobiście nieznam Fagasa ale jak zakosił tykie itemki to dobrze musiał żebrać ;P
stary 30-03-2006, 11:01   #13
Marczio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack

Stan: Usunięty
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
Marczio ma numer GG 1065481
Domyślny

Cytuj:
Zgadza się ale w wywiadzie Healek powiedział, że tracił cierpliwość do Swapzora od dłuższego czasu A co do screena i Sir Fagasa - osobiście nieznam Fagasa ale jak zakosił tykie itemki to dobrze musiał żebrać ;P

Byli w tej samej gildii, Fagas spytal sie Healka czy porzyczy mu do ss, no a Healek stwierdzil ze sa w tej samej gildii to moze mu zaufac.

Szkoda ze na wojnie narazie impas
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
Marczio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-03-2006, 12:09   #14
Podroznik
Użytkownik Forum

Podroznik's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Hu cie to :]

Imię: Zwierz
Świat: Furora
Poziom: 100
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
Domyślny

[quote=IwanuS]wtf? Przecież ty gościu nawet nie wiesz co piszesz! No i kiedy do jasnej ciasnej wy pojmiecie ze nie ma w grze POLACY vs SZWEDZI! nie istnieje nic takiego jak wojny pomiędzy krajami a tylko pomiędzy poszczególnymi graczami i nie ma znaczenia skąd pochodzą! sami tworzycie sobie otoczke cholera wie czego, czy to dla was może taki klimat rpg? wow zniszczmy szwedów bo szwedzi są be itp itd
szkoda gadać

Co Ty wiesz ? Wogole wiesz co mowisz ?

Ja Ci zapodam sytuacje z dwoch serverow na ktorych gralem:

~~ wiec na Valori Bound swego czasu gildia skaldajaca sie z samych graczy ze szwecji, ktos tam odnich zrobil post ze Br niemaja zycia na tym serveze poczym zaczeli zabijac kazdego Br, nastepnie jak pewien polak z 120+ sie zapytal o dolaczenie do Bound wysmaili go pytajac sie miedzy soba: "We have any Polacks in guild HAHA ? " oczywiste bylo ze niemaja i niebeda miec...

~~druga sytuacja z Nebuli, swe robiac snake ataki po przegranej wojnie zabijali ludzi niebioracych udziaul w wojnie wczesniej ani z nia powiazanych, lecz osoby te laczyla jedna cecha w komencie Location oland, noi patrzac na stronke : erig.net tamtego czasu dzienie padalo 2-6 osob z komentem Poland od czolowych graczy ze Szwecji, jednemu gosciowi z Ekipy szwedow puscily nawet nerwy jak padl, chodzi o Baxter Love i napisal na forum cos o Main Kampf i ze dobze sie dzialo ze Hitler zabijal polakow itd w Oswiecimiu zaco dostal bana.

Wymienione sytuacje wyzej dotycza grup zadzocych na serverach...

Wiec co ty mowisz ze niema Swe vs Pl itd ? No tak zapomnialem newbie plx.

Ostatnio edytowany przez Podroznik - 30-03-2006 o 12:11.
Podroznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-03-2006, 19:40   #15
Sir Zielak Lord
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Zgadzam się w 100%. Ci Szwedzi za zwyczaj(w 98%) trzymają się razem i gdy jeden z nich życi chaslo: "Poland beee" albo "Poland Thiefs" zaraz stado szwedów leci zabić tego i tego. Oczywiście nie na każdym serwerze bo przecież nie każdy ze Szwecji musi być "beeee" a każdy Polak "cooooooll".

Jednak to najwięcej polaków kradnie loot itp. jednak tradycja ta zaczyna powoli zanikać i nasz naród zaczyna wkońcu tworzyć prawdziwe ekipy
stary 31-03-2006, 00:44   #16
IwanuS
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 03 2005

Domyślny

Cytuj:
no to chyba ty tutaj nie masz pojęcia o sytacji w tym konflikcie bo generalnie jest to konflikt pomiędzy SWE a SWE w którym biora udział może z trzy cztery osoby z polski? A gadanie takich głupot typu swapzor walczy dla polaków jest tylko kolejną ideologią polaczków którzy próbuja sie podczepić pod jakikolwiek pretekst żeby walczyć (oczywiście większość to tacy co mają max 30 lvl) i zachęcają innych żeby walczyli.
a to panie mastah że masz 100 lvl nie oznacza że innych możesz od newbie wyzywać!
Znasz mnie że mnie newbie nazywasz?
zresztą jak i kolejny pan Zielak!
IwanuS jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-03-2006, 10:22   #17
Podroznik
Użytkownik Forum

Podroznik's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Hu cie to :]

Imię: Zwierz
Poziom: 100
Skille: 84/80
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez IwanuS
no to chyba ty tutaj nie masz pojęcia o sytacji w tym konflikcie bo generalnie jest to konflikt pomiędzy SWE a SWE w którym biora udział może z trzy cztery osoby z polski? A gadanie takich głupot typu swapzor walczy dla polaków jest tylko kolejną ideologią polaczków którzy próbuja sie podczepić pod jakikolwiek pretekst żeby walczyć (oczywiście większość to tacy co mają max 30 lvl) i zachęcają innych żeby walczyli.
a to panie mastah że masz 100 lvl nie oznacza że innych możesz od newbie wyzywać!

Gram pare lat w ta gra niepierwszy moj lvl solo taki i mysle ze newbie jestes, bo oczywiste jest ze jak jest ekipa to z 1 kraju i przewaznie ktora sie zna z rl,i chyba jasne jest ze jak chce zadzic serverem to wytnie najlepszego "obcego gracza" zeby niebylo zagrozenia...
Skancza ze Swapzorem~~ wezma sie za reszte lmao. Pozyjemy zobaczymy.
Podroznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-03-2006, 13:36   #18
Sir Zielak Lord
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez IwanuS
A wyzwałem cie od noba? Ja się zgdziłem z tym, że są wojny pomiędzy Pl a SWE.
stary 07-04-2006, 16:19   #19
Sir_Mani
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Tutor
Imię: xxx
Gildia: xxx
Poziom: 80
Poziom mag.: 52
Sir_Mani ma numer GG 4422236
Domyślny

kolejny odcinek w cyklu "wybitni polacy o sytuacji na servie".

jak takie 20-30lvl noobki zaczynaja cos pisac, o matko ^^
Sir_Mani jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-04-2006, 18:42   #20
Fiołek!
Użytkownik Forum

Fiołek!'s Avatar

Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: -

Stan: Na Emeryturze
Imię: Fiolek~
Świat: Ziemia
Fiołek! ma numer GG 5464800
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir_Mani
kolejny odcinek w cyklu "wybitni polacy o sytuacji na servie".

jak takie 20-30lvl noobki zaczynaja cos pisac, o matko ^^
LoL, od kiedy lvl decyduje o inteligencji itd. ?

A co do wojny gildia Swapzora moze zaliczyc kilka fragów i nic wiecej o detronizacji Fraternity nie ma mowy...

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania