|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: Bolesławiec
|
Nawet z paccem o to trudno. Po prostu jak spotkasz jakiegos GM męcz go troche i proś by dał namelocka
albo dostaniesz namelocka albo bana za zawracanie du... glowy GM ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
Nie możesz zmienić nicka postaci bez pacca, a także z paccem. Istnieje coś takiego jak Namelock, ale to juz inna kwestia (nie dostaniesz go bo masz taka ochote).
Nie słuchaj przedmówcy bo mówi troszke niedorzecznie Prędzej wyjdziesz na durnia niż dostaniesz namelocka od GM'a, za którym bedziesz biegał.
|
|
|
#4 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
|
skuteczniej byłoby poprosić jakiegoś kumpla żeby zaraportował GM-owi o tym, że twój nick jest w jakiś (nawet dobrze wymyślony) sposób obraża, odowłuje się do publicznej osoby albo co. Żeby wymyśleć dobry powód przeczytaj zasady na temat tworzenia nicków.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
|
@re up: Nawet to nie da zbyt wiele, dostałem kiedyś postać o nicku Jaworowicz i oczywiście chciałem zmienić nick, powiedzialem gm'owi, że Jaworowicz to nazwisko bardzo słynnego Polaka i używanie takiego nicka jest zabronione przez Tibia Rules, a ten mi powiedział żebym sie nie przejmował bo dużo osób w Polsce ma takie nazwisko.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2004
|
O jak ja chciałbym zmienić nicka
. Jak jeszcze nic nie wiedziałem o tibii (kolega mi powiedział o niej) i gdzie co i jak to mi wszystko wytłumaczył. To tworzymy postać i nie wiedziałem jakie imie wybrać ale potem wymyśliłem "sir guziol". Ale jak klikałem akcept to wyskakiwał błąd (chodziło o to że pisałem xsywke z małej litery). To kolega mówi że tylko wybrana przez nich xsywka działa a inne nie można. No i wybrało mi: "Woguvep". Kurcze szkoda że wtedy nie wiedziałem że trzeba z dużych liter i teraz musze chodzić z taką dziadową xsywą musze dorwać tego GM ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Gdańsk
|
ja tam dostałem namelock'a choć nie chiałem,bo przecież gm uznal że to głupia nazwa,,,ej sami powiedzcie,czy crystal wizard km to głupia nazwa ?( ?(
|